Tesettürlü gelinden tepki çeken sözler

Evleneceksen Gel programında, gelin adaylarından Sevgi'nin sözleri stüdyodakileri de çok şaşırttı.

GİRİŞ 26.05.2015 20:01 GÜNCELLEME 26.05.2015 21:39
Bu Habere 21 Yorum Yapılmış

Show TV ekranlarında yayınlanan ve sunuculuğunu Seda Sayan'la Uğur Aslan 'ın yaptığı Evleneceksen Gel programında, gelin adaylarından Sevgi'nin itirafı herkesi şaşırttı.

Tesettürlü gelin adayı Sevgi, kısa bir süreliğine kapalı olduğunu ancak evlenince açılacağını söyleyince damat adayı tepki gösterdi.

YORUMLAR 21
  • Furkan 8 yıl önce Şikayet Et
    töbe yarabbi ne hale geldik
    Cevapla
  • Abdülsamet ÇINAR 8 yıl önce Şikayet Et
    Bu tesettür değil arkadaşlar... RTÜK bu tür programlara hala izin veriyorya yazıklar olsun.televizyonlarda %95 işe yaramaz, ahlaksızlık tavan yapmış, yalan iftira normalleşmiş, mahremlik normalleşmiş, çocuklarımızın bilinçaltını lekeleyen programlar diziler filmler yayınlanıyor.yazıklar olsun bu tür programları yapanlara aracı olanlara yetkili olduğu halde ses çıkarmayanlara...................
    Cevapla
  • bcm 8 yıl önce Şikayet Et
    Yani ben Allah emrettiği için mi kapanmalıyım ? yoksa evliliği elde etmek için mi kapanmalıyım ? kimse kendini kandırmasın; boşanmaların ve kadına şiddetin en birinci sebebi,kadınların kocası tarafından kıskanılmasıdır,sadakatsizliktir.Erkek eşinin kendine tahsis edilmesini ister ,bu duyguyu allah erkeğin fıtratına koymuştur ve tesettür bu vazifeyi görür,şimdiki modern medeniyet Allah'ın kanunlarına zıt yolu takip ettiğinden,aile içi huzursuzluklar boşanmalar had safhada olup evlilikler oldukça azalmıştır.
    Cevapla
  • mustafa 8 yıl önce Şikayet Et
    Allah ıslah etsin. Benim tesettür den anladığım vücut hatları belli olmayacak şekilde giyinmek demektir.
    Cevapla
  • yüz verenler. 8 yıl önce Şikayet Et
    kapalı olsun açık olsun kadınların bu kadar DAR AÇIK kıyafet giymelerine sebep ERKEKLERDİR neden diye sorulursa ERKEKLER KADINLARA söz geçiremiyorlar eski OSMANLI ERKEKLERİ NERDE?eşinin tırnağını dahi göstermekten itina eden OSMANLI ERKEKLERİ vardı şimdi ise erkekler eşlerini yarı açık kıyafetlerle çok rahat sokaklarda geziniyorlar BABALAR genç kızlarını aynı şekilde kısacası ERKEKLER AÇIK DAR YARI ÇIPLAK KIYAFET giyen bayanlara ilgi oldukça SUÇU KENDİLERİNDE ARASINLAR..
    Cevapla
  • ahmet 8 yıl önce Şikayet Et
    bi tokat yarın karakoldasın gardaşşş
    Cevapla
  • metin 8 yıl önce Şikayet Et
    Cigerlerini öpeyim kardaşş
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Öğretmenlik atama taban puanları 2024 tablosu netleşti!
Putin'in 5. dönemi başladı