28 Şubat'ı anlatan en çarpıcı belgesel!

28 Şubat 1997’de gerçekleşen “Post-Modern Darbe”nin devlet ve toplum üzerinde yol açtığı tahribatı anlatan belgesel izleyicisiyle buluşuyor.

GİRİŞ 27.02.2016 15:22 GÜNCELLEME 27.02.2016 15:42
Bu Habere 22 Yorum Yapılmış

Ülke tv Haber Koordinatörü Mustafa Güngör'ün hazırlayıp sunduğu 28 Şubat Hatırlatması 'Özgürlük Zinciri' belgeseli 28 Şubat'ın yıl dönümünde Pazar akşamı saat 23:00 'de Ülke tv'de izleyici ile buluşacak.

Begeselde Türkiye tarihinde özgürlükler için düzenlenmiş en büyük sivil toplum eylemi olan "İnanca saygı, Düşünceye özgürlük için El ele insan zinciri" eylemi tanıkların ifadeleriyle anlatılıyor. Tutsaklığın ve esaretin sembolü olan bir zincir ilk defa özgürlüğün sembolü olur. İnanca saygı,Düşünceye özgürlük" için. 

GÜLEN'İN BAŞÖRTÜSÜ AÇIKLAMASI

Fırıtınalı günlerde kendilerini cemaat olarak lanse edenler sözde hocalarının "Başörtüsü Fürüat" açıklamasını referans alarak başlarını açarak derslere girdi.  Oysa sözde hocaları 70'li yıllarda bambaşka düşünüyordu. 

YORUMLAR 22
  • sibel 7 yıl önce Şikayet Et
    Gerçekten boyleyse bilemedik.çok yazık
    Cevapla
  • Saad 8 yıl önce Şikayet Et
    Tamma da Onları tutup içeriye atanalar kim??? Onlar da kendini islama nispet edenlerlerdir...Bu gün de böyle dir. Rabbim Allah diyenler gene içerde...
    Cevapla
  • ANTALYALI 8 yıl önce Şikayet Et
    Hala bütün bu olup-bitenlere,hainliklere,alçaklıklara rağmen bu loca efendi'yi yorumlarıyla destekleyen uyuşturulmuşlara,arkasında duran akıl noksanlarına söylenecek bir tek söz var, Allah sizi ıslah etsin ve tez zamanda hidayete erdirsin.
    Cevapla
  • konya 8 yıl önce Şikayet Et
    cemaat düşmanlığı yapan yorumcu arkadaşlar. tamam herşeyi anlıyorum da seviyenizi neden düşürüyorsunuz onu anlamıyorum.
    Cevapla
  • meHMet sönmez 8 yıl önce Şikayet Et
    insafsız, kadın başını açarak namaz kılabilirmi, yani başı açık vaziyette namaz kılabilirmi? Erbakan Hoca'yı sevmeyen, hatta ondan nefret eden birinden bende nefret etmekten başka bir şey yapamıyorum.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Türkiye'den BM'nin Filistin kararı hakkında ilk açıklama
Kamuda tasarruf paketinin detayları belli oldu