Puhu TV'den son dakika açıklaması geldi! Fi Çi 7. yeni bölüm ne zaman?

Fi 2.yeni sezon Çi dizisinin 1 haftalık kısa bir aranın ardından sabırsızlıkla beklenen 6. yeni bölümü 27 Aralık Çarşamba akşamı itibariyle Puhu TV ekranlarında izleyicisinin karşısına geçti. Heyecan, gerilim ve romantizm dolu son bölüm sonrasında, Fi Çi dizisinin 7. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? Fi Çi 7. bölüm ne zaman saat kaçta yayınlanacak? Fi Çi son bölümde neler oldu? sorusuna merakla yanıt aranıyor. Peki, Fi Çi 7. bölüm bu hafta yok mu? Fi Çi 7. yeni bölüm ne zaman?

Puhu TV'den son dakika açıklaması geldi! Fi Çi 7. yeni bölüm ne zaman?
Puhu TV'den son dakika açıklaması geldi! Fi Çi 7. yeni bölüm ne zaman?
GİRİŞ 19.01.2018 16:09 GÜNCELLEME 19.01.2018 16:09

Azra Kohen'in, Fi Çi ve Pi üçlemesinden uyarlanan Fi 2. sezonda Çi formatıyla 27 Aralık Çarşamba günü 6. yeni bölümüyle Puhu TV ekranlarında izleyicilere nefes kesen dakikalar yaşattı. Dijital platform olan Puhu TV'nin reyting rekorları kıran dizisi Fi 2. yeni sezon Çi'nin yayınlanan son bölümün hemen ardından hızlı bir şekilde, ''Fi Çi 7. yeni bölüm fragmanı ne zaman yayınlanacak?'' sorusuna yanıt arayan dizinin tutkunları sabırsızlıkla sorgulamalara başlandı.Geçtiğimiz günlerde 100 milyon izlenme sayısı başarısı elde eden Fi yeni sezon Çi dizisinin bu hafta yayınlanan 6. yeni bölümünde; Duru’nun Deniz ve Ece arasında geçenleri öğrenmesi bir dizi olayın başlangıcı olur. Can ise karşısında, birikmiş hesapları kapatmaya gelen eski düşmanı Sadık’ı bulur. Peki, Fi Çi 7. bölüm bu hafta yayınlanmayacak mı? Fi Çi 7. yeni bölüm ne zaman yayınlanacak? Fi Çi 7. bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Fİ Çİ 7. YENİ BÖLÜM NE ZAMAN YAYINLANACAK?

Puhu TV tarafından gerçekleştirilen son dakika açıklamasına göre; Fİ Çİ 7. bölüm 19 Ocak Cuma akşamı Puhu TV ekranlarında yayınlanacak.

Fİ Çİ SON BÖLÜM (6. BÖLÜM) PUHU TV'DEN İZLEMEK İÇİN TIKLA!

çi

Fİ Çİ 7. YENİ BÖLÜM FRAGMANI YAYINLANDI!

çi

Fİ Çİ 6. SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

Duru’nun Deniz ve Ece arasında geçenleri öğrenmesi bir dizi olayın başlangıcı olur. Can ise karşısında, birikmiş hesapları kapatmaya gelen eski düşmanı Sadık’ı bulur.

Fİ DİZİSİNİN KONUSU

Bir adam bir kadını sever ve dünya değişir. Ama hayatı kökten değiştiren, aşkı değil, aşkına ulaşabilmek için cesaret edebildikleridir. O kişiye duyduğu aşkın acımasızlığında öylesine büyük fırtınalar başlatır ki, sonunda, dokunduğu her şeyi yıkar. Ve bazen.. Hayatın kendini yenilemesi için önce her şeyin yıkılması şarttır. Çok satan Fi - Çi - Pi üçlemesinden Nüket Bıçakçı tarafından senaryolaştırılan, tutkunun peşinden koşanların, yanma pahasına ateşe uçanların ve acıdan geçerek süregelen yaşama karşı dik duranların hikayesi Fi sadece puhutv'de.

çi

Fİ DİZİSİNİN OYUNCU KADROSU

Can Manay (Ozan Güven)

Deniz (Mehmet Günsür)

Duru (Serenay Sarıkaya)

Özge Egeli (Berrak Tüzünataç)

Bilge (Büşra Develi)

Sadık Murat Kolhan (Osman Sonant)

Eti (Tülay Günal Çimenser)

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Avrupa kulüpler sıralaması güncellendi! İlk 20'de 2 Türk takımı
BM, 'insan yapımı bir felaket' diye duyurdu: Şimdiye kadar dünyadaki en yüksek sayı