Fi Çi 8. yeni bölüm fragmanı yayınlandı! Fi Çi 8. yeni bölüm ne zaman?

Dijital platform Puhu TV ekranlarının geniş izleyici kitlesine ulaşan dizisi Fi yeni sezon Çi'nin bu hafta yayınlanan 7. bölümü izleyicisine nefes kesen dakikalar yaşattı. Fi Çi, ekranlara taşınan 7. bölümün arkasından 8. bölüm fragmanı da izleyicisiyle buluştu. İşte, Eti'nin ölümüyle izleyicilerde şok etkisi yaratan 7. bölümün ardından Fi Çi 8. yeni bölüm fragmanı!

Fi Çi 8. yeni bölüm fragmanı yayınlandı! Fi Çi 8. yeni bölüm ne zaman?
Fi Çi 8. yeni bölüm fragmanı yayınlandı! Fi Çi 8. yeni bölüm ne zaman?
GİRİŞ 02.02.2018 11:29 GÜNCELLEME 02.02.2018 11:31

Puhu TV ekranlarının başarılı ve iddialı projeleri arasında yer alan Fi yeni sezon Çi 7. bölümle 19 Ocak Cuma akşamı izleyicisini heyecan, gerilim ve sürprizlerle dolu karşıladı. Fi Çi dizisini yakından takip eden, büyük bir ilgi ve beğeniyle izleyen izleyiciler için yeni uzun bir zamandır sabırsızlıkla beklenen yeni bölüm fragmanı da yayınlandı. Fi Çi 7. bölümün yayınlanmasının ardından 8. bölüm fragmanı için sorgulamalar hız kesmeden sürüyor. Yüksek izlenme oranlarına sahip Fi Çi 7. bölüm sonrasında 8. yeni bölümde hangi gelişmelerin yaşanacağı büyük bir merak konusu haline geldi. Güçlü oyuncu kadrosu ve çarpıcı hikayesiyle ekranlara taşınan Fi Çi dizisinin geçtiğimiz haftalarda Puhu TV ekranlarına gelen son bölümünde; Duru'ya olan tutkusuyla tüm kontrolünü kaybeden Can'ın imdadına Eti yetişmeye ve ipleri tamamen eline almaya çalışır ancak gözü dönmüş Can'ı kurtarmaya çalışmak hüsranla sonuçlanır. Eti'nin kendini jiletleyerek intihar etmesi yayınlanan son bölüme damgasını vurdu. Peki, Fi Çi yeni bölümde neler yaşanacak? İşte, Fi Çi dizisinin tutkunlarını yakından ilgilendirecek tüm detaylar...

Fİ Çİ 8. YENİ BÖLÜM NE ZAMAN YAYINLANACAK?

 

 

Puhu TV'nin gerçekleştirdiği açıklamalar doğrultusunda Fi yeni sezon Çi, 8. yeni bölümüyle 2 Şubat Cuma günü Puhu TV ekranlarında yayınlanacak.

çi ile ilgili görsel sonucu

İŞTE, Fİ Çİ 8. YENİ BÖLÜM FRAGMANI...

Fİ Çİ 7. SON BÖLÜM PUHU TV'DEN İZLEMEK İÇİN TIKLA!

çi

Fİ Çİ SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

Fi Çi dizisinin yayınlanan 7. son bölümünde; Duru, Deniz'le yaşadığı yakınlaşma sonrasında hayatında köklü değişikliklere gider. Duru aslında, hem Deniz'den hem de Can'dan uzak durması gerektiği kararını alır. Öte yandan Duru ile Deniz yakınlaşmasını gören Bilge ise, gördüğü bu gerçekleri önce Eti'ye söyler, sonrasında ise Duru'nun yüzüne çarpar. Ancak Eti; Duru'nun Deniz'le yakınlaştığını Can'ın akıl almaz kötülükler yapacağını kestirdiği için bilmesini istememektedir ve bu konuda Bilge'yi özellikle uyarmaktadır. Diğer yandan Özge ise Duru'nun bulunduğu yere giderek ondan uzaklaşması ve hatta kaçması gerektiğini söylemiştir. Bunun ardından Duru, zaten Can'ın da kendisine uygun olmadığını bizzat gördüğü için boşanma kararı aldığı açıklamıştır. Ancak Can, Duru'ya olan derin tutkusundan bu kararı aldığını duymamış varsayarak kesin bir şekilde reddetmiştir. Can, Duru'dan duyduğu bu sözler sonrasında elbette ki soluğu Eti'nin evinde alarak onun üstüne yürümeye başlamıştır. Eti ise kendini lavaboya kilitleyerek intihar etmeden hemen önce Duru'nun kendisini aldattığı gerçeğini itiraf etmiştir. Eti, bu itiraf sonrasında kendini jiletleyerek intihar etmiştir. Eti'yi kanlar içerisinde gören Can ise derinden sarsılmıştır. Tüm bu gelişmeler sonrasında Can, hızlı adımlarla evine giderken karşısında valizleriyle birlikte kaçmak üzere olan Duru'yu görmüştür. Peki, Duru'yu bekleyen son ne olacak?

Çİ

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Para sayma skandalı! Canan Kaftancıoğlu ifadeye çağrıldı! Bomba itiraf: CHP adına...
CHP'deki "para sayma" soruşturmasında yeni gelişme! Şüphelilerin ifadeleri ortaya çıktı