Sen Anlat Karadeniz 14.bölümde neler oldu? Sen Anlat Karadeniz son bölüm ATV

ATV ekranlarının severek izlenen dizisi Sen Anlat Karadeniz 13.bölümü seyirci ile buluştu. Sen Anlat Karadeniz son bölümde; Velayet davasından çıkan karar herkesin yüreğini yaktı. Nefes'e vurulan en büyük darbenin oğlundan ayrı kalmak olduğunu bilen Vedat'ın planı işe yaradı. Peki, Sen Anlat Karadeniz 14.bölüm fragmanı yayınlandı mı?

GİRİŞ 26.04.2018 09:13 GÜNCELLEME 26.04.2018 09:50
Bu Habere 3 Yorum Yapılmış

Sen Anlat Karadeniz 13.son bölümde; Vedat tüm gücü ile Nefes'in üzerine gelmektedir. Velayet kozu için elinden geleni yapan Vedat, şimdi de Nefes'in karşısına babasını çıkartmıştır. Nefes'in cehennemi olan diğer adam babası, bütün köye dini nikah saçmalığını yayarak onu zor durumda bırakacaktır. Öte yandan Tahir, Vedat'ın truva atını ortaya çıkararak oyunu bozar. Mahkemeden çıkan karar ise herkesi şok eder. Tutunduğu dal ellerinden kayıp giden Nefes'in dayanmak için tek gücü her anlamda ona destek olan Tahir olacaktır. Peki, seyirciyi ekrana kilitleyen son bölümün ardından, Sen Anlat Karadeniz 14.bölüm fragmanı yayınlandı mı?

 

SEN ANLAT KARADENİZ 14.BÖLÜM FRAGMANI

SEN ANLAT KARADENİZ 14.BÖLÜM NE ZAMAN YAYINLANACAK?

Başrollerinde Ulaş Tuna Aslantepe, İrem Helvacıoğlu, Mehmet Ali Nuroğlu ve Sinan Tuzcu gibi isimlerin rol aldığı Sen Anlat Karadeniz 14.bölümü ile 25 Nisan Çarşamba akşamı saat 20.00'de ATV ekranlarında olacak. 

SEN ANLAT KARADENİZ 13.BÖLÜM İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ

SEN ANLAT KARADENİZ SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

Vedat, sistemli bir biçimde, tüm silahlarıyla Nefes'in üzerine gelmeye devam etmektedir. Berrak'tan sonra şimdi de Nefes'in karşısına babasını çıkarmıştır. Babasıyla tam da velayet mahkemesi sabahı karşılaşmak, Nefes'i çok sarsar ve kanında ilacın, ruhunda babasının zehriyle ilk duruşmaya çıkmak zorunda kalır. Üstüne bir de babasının bütün köye Nefes'in nikahlı kocasını bırakıp Tahir'e kaçtığını söylemesi, sadece Nefes'in değil ona destek olan insanların da zor duruma düşmesine neden olur. Yiğit de, bu zor durumdan nasibini alır ve çocuk kalbiyle annesinden ayrılma ihtimaliyle başa çıkmaya çalışır. Vedat, hedefine doğru emin adımlarla ilerlemektedir. Ama Vedat'ın anlayamadığı bir şey vardır; inanç. Nefes'in yolculuğu çok zor bir yolculuktur ama Nefes ve onun yoluna başını koyan Tahir birbirlerine inanmaktadırlar. Tahir, geçmişte Nefes'in yüreğinde açtığı yarayı, bu sefer başkalarının açtığı yarayı inancıyla iyileştirerek telafi edecektir. Deli Tahir'in akıllıca bir hamlesi, Nefes'i, bu zor yoldaki en önemli engellerden birinden kurtarır. Ama aynı Tahir'in Nefes'le Yiğit için yaptığı bir delilik, hiç beklemedikleri bir anda karşılarına çıkıp onları çok zor duruma sokacaktır.

YORUMLAR 3
  • Can 5 yıl önce Şikayet Et
    Çook güzllllllşş
    Cevapla
  • Muşli Deniz 5 yıl önce Şikayet Et
    Bilmiyorum çünkü hiç izlemedim Diriliş yokken bile
    Cevapla
  • yağmur 5 yıl önce Şikayet Et
    tek kelimeyle süüüpeeer
    Cevapla
DİĞER HABERLER
İstanbul'dan 11 kat daha büyük! Tarih verdiler: Şeytan lakaplı kuyruklu yıldız yaklaşıyor!
Ligden mi çekiliyorlar? Fenerbahçe'den flaş karar