Kurtlar Vadisi Necati Şaşmaz'ın başrol koltuğunda oturacağı projeler...

Bir dönemlerin efsane haline gelmiş yapımlarından Kurtlar Vadisi'nde Polat Alemdar rolünü üstlenen Necati Şaşmaz hayranlarına 2 yeni projesini duyurdu. Kurtlar Vadisi'nin simgelemiş karakterlerinden Necati Şaşmaz, müjdeli gelişmeyi aktararak Kurtlar Vadisi değil ama hem dizi hem de film projesinin olacağını açıkladı.

Kurtlar Vadisi Necati Şaşmaz'ın başrol koltuğunda oturacağı projeler...
Kurtlar Vadisi Necati Şaşmaz'ın başrol koltuğunda oturacağı projeler...
GİRİŞ 17.11.2018 09:00 GÜNCELLEME 17.11.2018 09:00
Bu Habere 17 Yorum Yapılmış

Geçmiş dönemlerde milyonlarca izleyici kitlesinin bizzat yakından takip ettiği Kurtlar Vadisi isimli dizi projesinde canlandırdığı Polat Alemdar karakteriyle hemen herkesin hafızalarına kazınmış bir isim olan Necati Şaşmaz, hayranlarına 2 yeni projesini duyurdu. Televizyon ekranlarının uzun soluklu ve güçlü yapımları arasına imzasını atan Kurtlar Vadisi'nde Polat Alemdar rolüyle fenomen karakter olarak akıllarda kalıcı iz bırakan Necati Şaşmaz, üstleneceği projeler hakkında müjdeli gelişmeleri aktararak şimdiki dönemde Kurtlar Vadisi projesinde değil fakat hem dizi hem de film projesinde yer alacağı yönünde açıklamalar gerçekleştirdi.

Ünlü sunucu ve manken Çağla Şıkel'e suç duyurusu! Engelli Derneği...

 

Geniş yelpazedeki seyircinin takdirini ve beğenisini kazanan ünlü oyuncu Necati Şaşmaz, beyaz perdeye taşınan ''İstanbul Muhafızları: Ab-ı Hayat Çeşmesi'' isimli sinema filminin galasına katılarak burada yeni projelerine dair önemli açıklamalar gerçekleştirdi. Kurtlar Vadisi'nin kilit oyuncusu Necati Şaşmaz, ''Nöbet'' adında yepyeni bir dizi projesinin olacağını, öte yandan yakın zaman içerisinde bir de sinema projesinin olacağını sevenlerine duyurdu. İşte, o açıklamalar...

KURTLAR VADİSİ DEĞİL AMA, YEPYENİ BİR DİZİ VE SİNEMA FİLMİ PROJESİ…

Galada basın mensuplarının sorularını yanıtlayan ünlü oyuncu Necati Şaşmaz, hayranlarına yeni bir dizi müjdesi verirken, bu projenin Kurtlar Vadisi olmayacağını söyledi. Yeni bir dizi projesinin olduğunu söyleyen Necati Şaşmaz, "Bir dizi projemiz var. İnşallah bir de, yakın zamanda sinema filmi projemiz olacak, hepsi sırayla tabi ki. Kurtlar Vadisi değil. Nöbet isimli dizi olacak inşallah. Antalya civarında çekilecek dizimiz. Ben de artık çok animasyon yapmak istiyorum. Çünkü çocukların eğitimine, öğretimine önem verdiğimiz günlerdeyiz. İzleyici filmler yaptığımız gerektiğini düşünüyorum. Benim zamanımda Adile Naşit'lerin anlattığı masallar vardı. Keloğlanımız vardı ama çizgi filmi değildi. Diğer çizgi filmleri hatırlatmak bile istemiyorum çünkü kültür emperyalizmi vardı. İnşallah ona karşın böylesi güzel ürünlerimiz var" şeklinde ifadelere yer verdi.

YORUMLAR 17
  • Ersan 5 yıl önce Şikayet Et
    kurtlar vadisi diye diye bizi boşu boşuna beklettiniz, tarihler isimler bile verildi ama tarih geldiğinde bir açıklama yapmak zorunluluğu bile görmediniz yapmadınız, işte bu iplerin koptuğu yerdir. ben 2003den bu yana her saldırıya ve ön yargıya karşı sizi ve projelerinizi savundum ama bu saatden sonra ne necati şaşmazın nede şirketinin sözüne itimat ederim.
    Cevapla
  • Kulis 5 yıl önce Şikayet Et
    Sayın Necati Şaşmaz a sesleniyorum senaryo konusunda sayın yazar Ergün Diler ile birlikte yol almayı düşünmenizi teklif ediyorum katılır veya katılmazsınız mükemmel olacağını ve gerçeğe yakın olacağını düşünüyorum bu milletin gözü sizin sayenizde açıldı birden fazla tık ileri gider projeler. Selamlar...
    Cevapla
  • Polat Alemdar 5 yıl önce Şikayet Et
    Necati Şaşmaz
    Cevapla
  • metin 5 yıl önce Şikayet Et
    kurtlar vadisi ilk sezonlar çok profesyoneldi sonda basitleşti, yeni dizinidende beklentimiz kurtlar vadisini ilk sezonları...
    Cevapla
  • FM.. 5 yıl önce Şikayet Et
    Milyonlarca insani yıllarca ekran başına kitleyen bir yapım bu şekilde sezon finali ile bitmez . Bu milyonlara hakarettir. Unutmamız gereken Kurtlar vadisini izleyenler Necati Şaşmaz hayranı değil Polat ALEMDAR hayranıdır.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Alçakça anlaşmayı duyurdu!
Para sayma skandalı! Canan Kaftancıoğlu ifadeye çağrıldı! Bomba itiraf: CHP adına...