Ufak Tefek Cinayetler 37.bölüm fragmanı: Büyük sır Emre'nin ellerinde!

Kerim Adil ve Merve Aksak arasında fırtınaların koptuğu Ufak Tefek Cinayetler 36.bölümü yayınlandı. Ufak Tefek Cinayetler son bölümde; Baş Komiser Kemal'in izini sürdüğü cinayetin işlendiği cisim Oya'nın eline geçti. Kerim ve Emre'nin Sarmaşığın altını üstüne getirecekleri Ufak Tefek Cinayetler 37.bölüm fragmanı geldi.

GİRİŞ 16.10.2018 15:40 GÜNCELLEME 16.10.2018 15:40

Ufak Tefek Cinayetler 36.bölümde; Adil Kerim Sağlam'a karşı intikam duygusuyla bilenen Merve, yaptıklarının bedelini ağır bir şekilde ödetebilmek için hin planlarını aktif hale getirerek, tüm Sarmaşık ahalisini evinde toplayıp Adil Kerim'in Sarmaşık'tan saf dışı etmek için beyin yıkama çalışmasına girişti. Ufak Tefek Cinayetler son bölümde; Merve, bir an önce Sarmaşık'tan uzaklaştırmak istediği Kerim'le ilgili vakit kaybetmeden harekete geçerek yapımını gerçekleştireceği gürültü ve sükuneti bozacağı gerekçesiyle uçak pistinin kaldırılması ve evinin bahçesindeki köpeklerinin komşulara rahatsız verdiği gerekçesiyle de toplatılması yönünde hamlede bulundu. Tüm bunların yanı sıra geçmişte varlıklı olduğu için Serhan'ı tercih ederek Kerim Adil'i terk ederken bindiği arabayı gün yüzüne çıkararak onun gözüne sokmasıyla birlikte Kerim Adil'de şarteller atarak arabayı hurdaya çevirdi. Aynı zamanda Serhan'ın annesi de soyunu devam ettirmek ve kendi nüfuslarına geçirmek için Oya'nın Deniz adındaki erkek çocuğuna Aksak soy adını vermesi için girişimde bulundu. Öte yandan Baş Komiser Kemal'in uzun bir zamandır izini sürdüğü cinayetin işlendiği gümüş şamdanın Oya'nın eline geçmesinin ardından Ufak Tefek Cinayetler 37.bölüm fragmanı da yayınlandı. Ufak Tefek Cinayetler 37.bölüm fragmanında ise; Kerim Adil Sağlam ve Emre'nin Sarmaşık için büyük planlarını devreye sokarak altını üstüne getireceklerini ve taş üstünde taş bırakmayacaklarını dile getirdiler.

Sete gidemeyen Aslıhan Gürbüz, Ufak Tefek Cinayetler'e geri dönecek mi?

 

UFAK TEFEK CİNAYETLER 37.BÖLÜM FRAGMANI YAYINLANDI!

Yapımını Ay Yapım'ın üstlendiği, yönetmen koltuğuna Ali Bilgin ve Deniz Yorulmazer'in oturduğu, senaryosunu ise Meriç Acemi'nin kaleme aldığı Ufak Tefek Cinayetler 37.bölüm fragmanı yayınlandı.

UFAK TEFEK CİNAYETLER 37.BÖLÜM FRAGMANI İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ...

UFAK TEFEK CİNAYETLER 37.BÖLÜM NE ZAMAN YAYINLANACAK?

Oyuncu kadrosunu Aslıhan Gürbüz, Gökçe Bahadır, Mert Fırat, Bade İşçil, Selim Bayraktar, Tülin Özen, Ferit Aktuğ gibi oyuncuların oluşturduğu Ufak Tefek Cinayetler 37.bölümüyle 8 Ekim Salı günü saat 20:00'da Star TV ekranlarında izleyici kitlesini ağırlayacak.

UFAK TEFEK CİNAYETLER

UFAK TEFEK CİNAYETLER 36.BÖLÜM İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ...

UFAK TEFEK CİNAYETLER

UFAK TEFEK CİNAYETLER SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

Merve, Kerim’den intikam almaya soyunuyor! Kerim, geçmişi eşeleyerek Merve’nin canını çok yaktı. Şimdi sıra Merve’de! Merve, Kerim’in zayıf bir noktasını bulup onu alt etmeye kararlı. Ama Kerim de öyle kolay kolay yere serilecek bir adam değil. Aşil topuğunu ustaca gizleyen, güçlü bir savaşçı o. Bu kez Merve’nin işi her zamankinden daha zor!

Serhan’ın annesi Betül Hanım, Oya’ya karşı yeni bir savaş başlatıyor ve Oya-Serhan cephesinde işler daha da karışıyor. Emre, Pelin’i köşeye sıkıştırıyor ve onu geçmişiyle yüzleşmeye zorluyor. Başkomiser Kemal’in peşinde olduğu cinayet aleti şok bir şekilde el değiştiriyor ve Edip cinayeti çözülmeye başlıyor! Katile adım adım yaklaşıyoruz.

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
İsrailli gazete Erdoğan fotoğrafıyla yayınladı: Türk planı
Hazar Denizi'nde güvenliği sağlamak için Türkiye ile temasa geçtiler!