Erkenci Kuş 16.bölüm 2.fragmanı: Sanem, Can'ın kalbini yumuşatıyor...

Sanem'in bu kez Aylin yüzünden yalanlarının üstüne bir yenisini eklediği Erkenci Kuş 15.bölümü yayınlandı. Erkenci Kuş son bölümde; Sanem, Emre'nin suçunu örtbas ederek bunca zaman boyunca yalan söylediğini Can'a açıkladı. Gerçeği öğrenen Can'ın Sanem'le ilgili kararının beklendiği Erkenci Kuş 16.bölüm fragmanı geldi.

GİRİŞ 19.10.2018 22:07 GÜNCELLEME 19.10.2018 22:07
Bu Habere 3 Yorum Yapılmış

Erkenci Kuş 15.bölümünde; Aylin tarafından, ilişkileri tüm hızıyla devam eden Can ve Sanem'in arasında ufak çaplı bir krize sebebiyet verecek bir komplo hazırlandı. Erkenci Kuş son bölümde; Aylin, Emre noktasında amaçlarına ulaşabilmek hedefiyle hazırladığı planı devreye sokarak, kendi çantasından çıkan Sanem'in yüzüğünün tasarım olduğunu ve Emre ile nişanlanacakları yönünde Can'a yalan söyledi. Sanem, bu defa Aylin'in emelleri yüzünden yepyeni bir yalanın daha içerisinde kendisini bulurken, aralarındaki ilişkiyi ciddi bir boyuta taşımak isteyen Can ise Sanem'in ailesine gizli kalan tüm gerçekleri açıklama girişiminde bulundu. Tüm bunların yanı sıra Sanem'in anne-babası olan Mevkıbe ve Nihat'ın sürprizler dolu geçen evlilik yıl dönümü gecesine Can da davetlidir, keyifli ve eğlenceli geçen bir yemeğin ardından Nihat'ın Mevkıbe'ye hazırladığı şiir sürpriziyle birlikte yüzük hediyesi de başına iş açtı ve içli köftenin içinde yüzüğü yutan Mevkıbe gecenin sonunda apar topar hastaneye kaldırıldı. Öte yandan, Can ve Sanem lunaparkta dönme dolabın içerisinde kısacık bile olsa romantizm yüklü anlar yaşarken, tam da dönecekleri esnada Emre ile Sanem'in arasındaki gizli konuşmaları duyan Can, beklenmedik gerçekler karşısında neye uğradığını şaşırdı ve Sanem'le çetin geçen bir yüzleşme yaşadı. Sanem'in, Emre'nin suçunu örtbas ederek bunca zaman boyunca yalan söylediğini Can'a açıklamasının ardından Erkenci Kuş 16.bölüm fragmanı sabırsızlıkla bekleniyor. Peki, Sanem'in Can'a bir hırsız olduğunu ve aslında en başından beri nişanlı olmadığını itiraf etmesinin akabinde Erkenci Kuş 16.bölüm fragmanı yayınlandı mı?

ERKENCİ KUŞ 16.BÖLÜM FRAGMANI YAYINLANDI!

 

 

Oyuncu kadrosunu; Sanem Aydın (Demet Özdemir), Can Divit (Can Yaman), Leyla Aydın (Öznur Serçeler) ve Emre Divit (Birand Tunca) gibi isimlerin oluşturduğu Erkenci Kuş 16.bölüm fragmanı yayınlandı.

ERKENCİ KUŞ 16.BÖLÜM 2.FRAGMANI İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ...

ERKENCİ KUŞ 16.BÖLÜM NE ZAMAN YAYINLANACAK?

Yapımcılığını Faruk Turgut'un üstlendiği, yönetmen koltuğunda Çağrı Bayrak'ın oturduğu ve senaryosunu ise Ayşe Kutlu Üner'in kaleme aldığı Erkenci Kuş 16.bölümüyle 20 Ekim Cumartesi tarihinde saat 20:00'da Star TV ekranlarında yayınlanacak. 

erkenci kuş

ERKENCİ KUŞ SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

Sanem’in taktığı nişan yüzüğünü Aylin’in çantasında gören Can, şoka giriyor ve Sanem’i soru yağmuruna tutuyor. Nihat’la Mevkıbe’nin evlilik yıldönümleri. İkisi de birbirlerinden gizli, diğerine tatlı bir sürpriz peşinde koşuyor. Ceycey'e ise memleketinden bir sürpriz var... Aylin’le Deren’in savaşı, ajanstan taşıp lunaparkta son buluyor.

Sanem, Can’ın sürpriziyle kendini lunaparkta dönme dolabın tepesinde, sevdiği adamın kollarında buluyor. Ancak o gecenin sonunda Sanem'i de Can'ı da kötü bir sürpriz bekliyor... Sanem'in başına hiç tahmin etmediği bir şey gelmek üzere…

 

YORUMLAR 3
  • Hülya 5 yıl önce Şikayet Et
    Harika bir dizi dört gözle bekliyorum.
    Cevapla
  • kamale 5 yıl önce Şikayet Et
    çok özel bir dizi helal olsun dizide emeyi keçen her kese
    Cevapla
  • Rumuz 5 yıl önce Şikayet Et
    Harika bir dizi bütün emeği geçenleri ayakta alkışlıyorum
    Cevapla
DİĞER HABERLER
İsmail Saymaz: Bir binayı almayı beceremeyenlere iktidarı teslim ederler mi?
Türkiye'den bir şehir var! İşte Dünyanın en iyi mimarisine sahip 25 şehri...