Bizim Hikaye 44.bölüm 3.fragmanı: Savaş'tan Filiz'e damga vuran hamle!

Bizim Hikaye 43.bölümde; Her koşulda birbirlerini kimseyle paylaşamayan Barış ve Filiz, kıskançlığın dayanılmaz etkisiyle birbirlerinden tatlı intikam alma mücadelesine girdi. Bizim Hikaye son bölümde; Filiz, avukat Selim'den Hikmet'in evlendiğini duyunca kıyameti kopardı. Peki, Bizim Hikaye 44.bölüm fragmanı geldi.

GİRİŞ 25.10.2018 19:22 GÜNCELLEME 25.10.2018 19:22
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

Bizim Hikaye 43.bölümde; aslında Barış'ın savcı Nihal'le yeni evlilik gerçekleştirdiğini öğrenen Filiz, Barış'la ilgili umutları yeniden yeşerip evliliğinin altında yatan gerçek nedenleri öğrenmeye çalıştı. Bizim Hikaye son bölümde; her ne kadar Filiz, Barış'ın onu şimdiye kadar kandırmadığını ve aralarında yaşanan sevginin tamamen gerçek olduğuna dair inançları oluşum göstermeye başlasa da, Barış ise o gerçekleri söylememek noktasında inadını koruyup sürdürmektedir. Bununla birlikte Hikmet'in evlilik cüzdanını gören Çiçek ise Rahmet ve Zeynep'in bulundukları eve baskın düzenleyip hesap sormasının ardından, zincirleme bir şekilde Filiz haricinde herkes aynı anda inanmakta güçlük çektikleri haberi aldılar ve karar kara Filiz'e yaşanan bu durumu nasıl izah edeceklerini düşündüler. Tüm bunların yanı sıra Filiz, Barış'ın oğlu Savaş ve eşi savcı Nihal'i kıskanırken; Barış ise onların yakın derecesine bizzat şahit olan Filiz ve avukat Selim'i kıskandı ve birbirlerini kimseyle paylaşamamanın verdiği kıskançlık duygusuyla, tatlı intikam alma savaşına giriştiler. Öte yandan evinden kapı dışarı edilen Fikri Elibol'un ise ortalıklardan kaybolmasının ardından Filiz yine çareyi avukat Selim'den yardım ve destek almakta buldu. Avukat Selim'in Filiz'in kayıplara karışan babasını ararken sürpriz bir şekilde Hikmet'in Zeynep'le evlendiğini öğrenmesinin akabinde Bizim Hikaye 44.bölüm fragmanı merakla bekleniyor. Peki, Hikmet'in evlilik gerçekleştirdiğini duyan Filiz'in kıyameti koparmasının sahne olmasının arkasından Bizim Hikaye 44.bölüm fragmanı yayınlandı mı?

BİZİM HİKAYE 44.BÖLÜM FRAGMANI YAYINLANDI MI?

 

 

Senaryosunu Hatice Meryem ve Banu Kiremitçi Bozkurt'un kaleme aldığı, yapımını Med Yapım'ın üstlendiği ve yönetmen koltuğunda ise Serdar Gözelekli'nin oturduğu Bizim Hikaye 44.bölüm fragmanı yayınlandı.

BİZİM HİKAYE 44.BÖLÜM 3.FRAGMANI İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ...

BİZİM HİKAYE 44.BÖLÜM NE ZAMAN YAYINLANACAK?

Oyuncu kadrosunda; Hazal Kaya, Burak Deniz, Reha Özcan, Yağız Can Konyalı, Nejat Uygur, Zeynep Selimoğlu, Alp Akar ve Ömer Sevgi gibi oyuncuların yer aldığı Bizim Hikaye 44.bölümüyle 18 Ekim Perşembe günü saat 20:00'da Fox TV ekranlarında seyircinin karşısına geçecek.

bizim hikaye

BİZİM HİKAYE SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

Bizim Hikaye son bölümde; Filiz bir yandan Barış’ın hareketlerine anlam vermeye çalışırken, bir yandan da ailesinin sorunlarını çözmeye çalışmaktadır. Barış ise sürekli Filiz’in yanında gördüğü Selim'i kıskanmaktan kendini alamaz. Bir yandan Filiz’e yakınlaşmak için kavrulsa da, diğer yandan Selim’le birlikte olduğu şüphesi içini kemirmektedir. Barış’ın anlam veremediği gelgitli tavırları Filiz’in de dengesini bozmaya başlar. Bu süreçte Filiz'in yanındaki en büyük destek Selim’dir. Selim kendi duygularını bir kenara bırakarak Filiz’in hayatını kolaylaştırmak için elinden geleni yapar. Tüm bunların yanı sıra bir süredir Fikri’den de haber alınamamaktadır. Filiz, bu konuda Selim’in yardımını ister. Selim Fikri’yi araştırırken Filiz’i şok edecek bir gerçeğe ulaşır. Filiz’in öğrendikleri Elibol’ların hayatını bir kez daha alt üst edecektir.

 

 

YORUMLAR 2
  • zema 5 yıl önce Şikayet Et
    bizim hikaye dizisinin 44 bolumu ne vaxt yayimlanacaq 22,,10' 2018 xahis edirik
    Cevapla
  • Adem 5 yıl önce Şikayet Et
    Rahmet değil evlenen, Hikmet.
    Cevapla
DİĞER HABERLER
İkinci Köksal vakası! CHP'li aday kapıyı DEM Parti'nin suratına çarptı: Şerefsizlere...
AB'den çok sert seçim açıklaması: Sonuçlarına katlanacaklar