Erkenci Kuş 17.bölüm 2.fragmanı: Fabri'den Can'ı öfkelendirecek hamle!

Erkenci Kuş 16.bölümde; köşeye sıkışan Sanem'in ağır itirafıyla birlikte Can, öğrendiği gerçekler karşısında sert bir tavır aldı. Erkenci Kuş son bölümde; Sanem'in büyük jestiyle reklam ajansı son anda batmaktan kurtuldu. Sanem'in kıskançlıktan Can'ın evine baskın düzenlediği Erkenci Kuş 17.bölüm fragmanı yayınlandı.

GİRİŞ 28.10.2018 00:15 GÜNCELLEME 28.10.2018 00:15
Bu Habere 3 Yorum Yapılmış

Erkenci Kuş 16.bölümde; başka hiçbir çıkış noktası kalmayan Sanem'in itirafı sonrasında Can, Sanem'in Osman ile aslında bu güne değin hiç nişanlı olmadığını ve Sanem'in, Emre'nin talimatını verdiği dosyaları almak adına para karşılığında evine gizlice girdiğini teker teker öğrendi. Erkenci Kuş son bölümde; Can, duydukları karşısında kalbi bin parçaya bölünüp ne denli hayal kırıklığına uğradığını Sanem'in yüzüne vurdu. Bu olaylar sonrasında her ne kadar Can, Sanem'e karşı buz kesip sakladığı yalanlar karşısında büsbütün yıkılsa da, Sanem Can'ın kalbini yumuşatmak için her defasında hamlelerde bulundu. Tüm bunların yanı sıra Emre ise Can'ın ona yönelttiği dosyaların içinde ne olduğu sorusu üzerine Emre bir kez daha yalan söyleyip, Aylin ile kendisinin olduğu ortaklık belgesi gerçeğini gizleyip dosyada annesine dair bir şeyler bulunduğu yanıtını verdi. Diğer taraftan reklam ajansında işler giderek kötü bir hal alıp batma noktasına kadar gelmektedir, Emre şirketin kasasında yüklü miktarda parayı alıp en kıymeti müşterilerinden olan YTR Holding'i bağlamak amacıyla rüşvet olarak verdi, fakat neyse ki Sanem'in büyük jesti sayesinde durumun üstesinden gelinerek şirket kurtarıldı. Bununla birlikte Deren ise Can ve Sanem'i birbirlerine bakarken fark etmesinin ardından harekete geçerek Can'ın da mutsuz hallerinden yararlanmak için ona daha yakın ve ilgili davranmasının ve birlikte yemeğe çıkmasının sahne olmasının akabinde Erkenci Kuş 17.bölüm fragmanı yayınlandı. Erkenci Kuş 17.bölüm fragmanında ise; Sanem, Deren ve Can'ın yakınlığı karşısında kıskançlık krizine tutulup evine baskın düzenledi ve Deren'in orada olmadığını görüne derin bir nefes aldı.

ERKENCİ KUŞ 17.BÖLÜM FRAGMANI YAYINLANDI!

 

 

Oyuncu kadrosunu; Sanem Aydın (Demet Özdemir), Can Divit (Can Yaman), Leyla Aydın (Öznur Serçeler) ve Emre Divit (Birand Tunca) gibi isimlerin oluşturduğu Erkenci Kuş 17.bölüm fragmanı yayınlandı.

ERKENCİ KUŞ 17.BÖLÜM FRAGMANI İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ...

ERKENCİ KUŞ 17.BÖLÜM NE ZAMAN YAYINLANACAK?

Yapımcılığını Faruk Turgut'un üstlendiği, yönetmen koltuğunda Çağrı Bayrak'ın oturduğu ve senaryosunu ise Ayşe Kutlu Üner'in kaleme aldığı Erkenci Kuş 17.bölümüyle 27 Ekim Cumartesi tarihinde saat 20:00'da Star TV ekranlarında yayınlanacak. 

erkenci kuş

ERKENCİ KUŞ SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

Erkenci Kuş son bölümde; "Sanem'in “Bugüne kadar benimle ilgili bildiğin her şey yalan" demesinden sonra Can'ın kalbini ne yumuşatabilir? Aralarındaki bağın gücü test ediliyor artık. Emre’nin büyük müşteri YRT Holding’i bağlamak için verdiği rüşvet, ajansı saplandığı maddi bataktan kurtaracak mı yoksa daha da dibe mi çekecek? Mahalle Sanem’le ilgili dedikodularla çalkalanırken, Nihat ve Mevkıbe’nin tavrı ne olacak? Can’ın keskin çizgilerini, Sanem’in dürüstlüğü kırabilir mi?" İtiraf, geçmişte yaptığımız hataların affını sağlar mı?

YORUMLAR 3
  • Burakk 5 yıl önce Şikayet Et
    Harika bir dizi...
    Cevapla
  • kuthan yücel 5 yıl önce Şikayet Et
    mükemmel zevkle izliyoruz ailecek
    Cevapla
  • Sevgi 5 yıl önce Şikayet Et
    Harika bir dizi dizideki bütün oyuncuları beğenerek izliyorum sanarist ve yönetmeni alkışlıyorum harikasınız dizinin ve başarılarınızın devamını diliyorum
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Kaza gününe dair yeni görüntü ortaya çıktı! O 7 kişi tek tek tespit edildi
AK Parti teşkilatı İstanbul’da milyonlarca seçmene nasıl dokunabiliyor?