Elimi Bırakma 22.bölüm 2.fragmanı: Cenk cephesinde fırtınalı günler...

Elimi Bırakma 21.son bölümde; Mert, mahkeme günü hakim karşısında Sumru'ya karşı korkusundan ötürü onunla beraber kalmak istediğini dile getirdi. Elimi Bırakma son bölümde; Kardeşinin velayetini kaybeden Azra, Sumru'nun tehdidi sonucunda Cenk'ten ayrılmak durumunda kaldı. İşte, Elimi Bırakma 22.bölüm fragmanı geldi.

GİRİŞ 23.12.2018 16:38 GÜNCELLEME 23.12.2018 16:39

TRT 1 ekranlarında hafızalarda derin bir iz bırakan sahnelere imza atan dizi projesi Elimi Bırakma 21.son bölümde; Hakim'in Mert'e kiminle beraber kalmak istediğine dair yönelttiği soru karşısında, Sumru'yu kızdırmamak adına ablasını büyük bir yıkıma uğratan bir karar alarak Sumru'yu tercih etti. Elimi Bırakma son bölümde; Kardeşi Mert'in velayetini alabilmek noktasında büyük umutlar biriktiren Azra, davayı kaybetmesi sonucu büyük bir üzüntü ve acının etkisi altına girerken, Sumru ise yerinde durmayarak Azra'nın Cenk'le olan tüm ilişkisini kesmesi için onu en hassas olduğu konu olan kardeşinden vurarak tehdit gerçekleştirdi. Sumru'nun bencilce sergilediği tutum ve davranışları yüzünden mutlu birlikteliklerine gölge düşen Azra'nın Cenk'in yüreğini parçalayarak onu sevmediğini ve ayrılmak istediğini açıklamasının beraberinde Savaşçı 22.bölüm fragmanı bekleniyor. Peki, Azra'nın aldığı kararla gerçeklerden haberi olmayan Cenk'in ise yaşadığı tarifi mümkün olmaya üzüntü ve öfke sonucu tamamen raydan çıkıp kontrolünü kaybetmesinin akabinde Savaşçı 22.bölüm fragmanı yayınlandı mı?

ELİMİ BIRAKMA 22.BÖLÜM FRAGMANI YAYINLANDI MI?

TRT 1 ekranlarında geniş yelpazede izleyici kitlesinin beğenerek takip ettiği dizi projesi Elimi Bırakma 21.bölüm fragmanı yayınlandı.

 

 

 

 

ELİMİ BIRAKMA 22.BÖLÜM NE ZAMAN YAYINLANACAK?

Başrollerini Alina Boz, Alp Navruz, Seray Gözler, Dolunay Soysert gibi isimlerin paylaştığı Elimi Bırakma 22.bölümü 23 Aralık Pazar günü TRT 1 ekranlarında olacak.

ELİMİ BIRAKMA 21.BÖLÜM İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ…

elimi bırakma 22.bölüm fragmanı

ELİMİ BIRAKMA SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

Elimi Bırakma son bölümde; Mert’in davada verdiği karar, tüm dengelerin bozulmasına neden olur. Sumru elindeki kozlarını tüm acımasızlığıyla Azra’ya karşı kullanmaya başlar. Sumru’nun oyunlarının sonucunda Azra hiç olmadığı kadar zor bir kararın eşiğine gelir. Azra ve Cenk tam da mutluluğu bulmuşlarken ellerinin arasından hızla kayıp gittiğini çaresizce izlerler. 

Cenk’in Azra ile yaşadığı zor günler bir yana şirkette de Azmi’nin oyunları başlar. Çelen Grup bu güne kadar ki en zor zamanlarını yaşamakta şirket neredeyse iflasın eşiğine gelmektedir. Feride Hanım bu süreçte ailesini güçlü ve ayakta tutmak için var gücüyle savaşır. Sumru Azra’yı Azmi ise Cenk’i kıskaca almıştır. Cenk Çelen hem aşkıyla hem de işiyle büyük bir sınavın eşiğindedir. 

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Ligden mi çekiliyorlar? Fenerbahçe'den flaş karar
'İsraf' saltanatı ifşa oldu!