Avlu 27.bölüm 2.fragmanı: Koğuşta tansiyon seviyesi giderek yükseliyor!

Star TV ekranlarının heyecan, gerilim ve korku düzeyinin en yüksek noktada hissedildiği Avlu 27.bölümünü izleyici heyecanla bekliyor. Her perşembe akşamı bambaşka entrikalara sahne olan Avlu 27.bölüm fragmanı yayınlandı. Peki, başarısını ve iddiasını daima sürdüren Avlu yeni bölüm ne zaman hangi tarihte başlayacak?

GİRİŞ 24.01.2019 17:16 GÜNCELLEME 24.01.2019 17:16
Bu Habere 7 Yorum Yapılmış

Star TV ekranlarında nefes kesen sahneleriyle adından her dönemde söz ettirmeyi başaran Avlu 27.bölümün yayın tarihi seyircisi tarafından ağırlıklı biçimde sorgulama konusu haline getirildi. Geçtiğimiz haftalarda ekrana gelen bölümünde elinde büyük bir koz olan ve hedeflerine ulaşmak noktasında inat ve hırsla bilenen Deniz ve üstünlüğün tek sahibi olmak adına yapacaklarında sınır tanımaz hale gelen Zerrin birbirlerine amansızca gözdağı vererek yeni bir güç savaşı başlattı. Yayın hayatına giriş yaptığı ilk bölümden itibaren izleyici kitlesinin ilgi ve beğenisini daima canlı tutan Avlu Star TV yayın akışında yer alması sabırsızlıkla bekleniyor. Her hafta ayrı bir heyecana sahne olan ve seyircilerin bütün bölümlerini soluksuzca takip ettiği Avlu 27.bölüm fragmanı yayınlandı. Peki, yetenekli oyuncuları ve etkileyici olay örgüsüyle kaliteli sahnelerin ekranlardaki yerini aldığı Avlu yeni bölüm ne zaman hangi tarihte yayınlanacak?

 

 

AVLU 27.BÖLÜM NEDEN YAYINLANMIYOR, YENİ BÖLÜM NE ZAMAN HANGİ TARİHTE?

Avlu 27.bölümün seyircisiyle buluşacağı tarihin Star TV yayın akışında bulunmasının ardından en son gelişmeleri pür dikkat takip eden izleyiciler tarafından Avlu yeni bölümü ne zaman hangi tarihte yayınlanacak? yönündeki sorgusunu tüm hızıyla sürdürmeye devam ediyor. Avlu 27.bölüm neden yayınlanmıyor? araştırmasını sıklıkla sürdüren seyirci için hem yılbaşı tatili hem de alınan karar doğrultusunda bütün dizilerin 3 hafta süresince yayın yapmayacak olmasıyla nedeniyle ekranlarda bulunmadı. Tüm bunların dışında dizinin yapımcısı tarafından kesin ve net bir açıklama gerçekleştirilmesiyle birlikte Avlu yeni bölümünün 24 Ocak Perşembe tarihinde yayınlanacağı seyircilerle paylaşıldı.

AVLU 27.BÖLÜM FRAGMANI YAYINLANDI!

Star TV ekranlarının büyük bir ilgi ve beğeniyle takip edilen yapımı Avlu 27.bölüm fragmanı yayınlandı.

AVLU SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

Star TV ekranlarında yayınlanan Avlu 26.son bölümde; Denize karşı cephe alan Azra, her defasında onun büyük bir yıkıma uğramasına sebebiyet verecek hamlelerde bulunmasıyla tansiyon seviyesi gün geçtikçe daha da yükselmeye başladı. Avlu son bölümde;  Zerrin, cezaevinde meydana gelen istenmeyen hadiselere zemin hazırlayan kişinin Deniz olduğunu düşünerek ve onu çileden çıkaracak sözlerde bulunarak aba altından sopa göstermeye başladı. Duydukları karşısında kan beynine sıçrayan Deniz ise tüm gücünü ve kararlılığını ortaya koyarak Zerrin’e amansızca meydan okudu. Fakat Deniz karşısındaki güç savaşında galip gelmek isteyen Zerrin’in hesap edemediği bir nokta vardır, Deniz’in elinde kendisini alt edecek önemli bir koz bulunmaktadır. Cezaevinde üstünlüğün ve hakimiyetin yegane sahibi olmak hedefi bulunan Zerrin’in, bu yolda karşısında en büyük engellerden biri olarak gördüğü Kudret’in farklı bir cezaevine sevk edilmesi adına faaliyete geçti ve planlarını uygulamaya koydu.

YORUMLAR 7
  • ramazan 5 yıl önce Şikayet Et
    Avlu nu sevıyorus
    Cevapla
  • Sinem 5 yıl önce Şikayet Et
    Ben çok sevdim bu diziyi. ❤
    Cevapla
  • volkan 5 yıl önce Şikayet Et
    avlu çok güzel
    Cevapla
  • Alp 5 yıl önce Şikayet Et
    I love you AVLU
    Cevapla
  • deniz 5 yıl önce Şikayet Et
    diziyi cok merak ediyorum
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Konya Büyükşehir ve Karatay Belediyesi’nden tarihi proje
AK Parti teşkilatı İstanbul’da milyonlarca seçmene nasıl dokunabiliyor?