Bir Zamanlar Çukurova 17.bölüm 2.fragmanı: Ona öyle bir şey yapacağım ki!

ATV'de ekran macerasına atıldığı günden itibaren zirvedeki sarsılmaz yerini koruyan Bir Zamanlar Çukurova 17.bölümü bekleniyor. Damga vuran gelişmelerin sahne olduğu Bir Zamanlar Çukurova 17.bölüm fragmanı geldi. Vazgeçilmez yapımlardan Bir Zamanlar Çukurova yeni bölüm ne zaman hangi tarihte?

GİRİŞ 24.01.2019 17:26 GÜNCELLEME 24.01.2019 17:26
Bu Habere 13 Yorum Yapılmış

ATV'de yayın maratonundaki yerini aldığı ilk bölümden bu yana sağlam bir ilerleme kaydederek elde ettiği reyting başarısını hiçbir rakibine kaptırmayan Bir Zamanlar Çukuova 17.bölümün yayın tarihi dizinin tutkunları tarafından sıklıkla sorgulanıyor. Geçtiğimiz hafta Demir, aday olarak başvurduğu Sanayi Odası'nın Başkanlığını kıl payı kazanırken; Yılmaz ise vurucu son hamlesini hazırlayarak açık artırmada satışa sunulan Züleyha'nın işlediği kanaviçesine en yüksek teklifi vermesi sahne oldu. İşte, gerek başarılı-yetenekli oyuncuları gerekse güçlü-iddialı senaryosu ile birlikte izleyici kitlesinin müptelası haline gelen Bir Zamanlar Çukurova 17.bölüm fragmanı yayınlandı. Peki, Yılmaz ve Demir arasında başlayan güç savaşının her geçen gün giderek kızışmaya başladığı Bir Zamanlar Çukurova yeni bölüm ne zaman hangi tarihte yayınlanacak?

BİR ZAMANLAR ÇUKUROVA 17.BÖLÜMÜ NEDEN YAYINLANMIYOR, YENİ BÖLÜM NE ZAMAN HANGİ TARİHTE?

 

 

Bir Zamanlar Çukurova 17.bölümün izleyici kitlesini ağırlayacağı ATV yayın akışında yer almamasının akabinde konuya yönelik tüm gelişmelerden haberdar olmak isteyen kişiler tarafından Bir Zamanlar Çukurova yeni bölümü ne zaman hangi tarihte yayınlanacak? yönündeki araştırmasını hız kesmeden sürdürüyor. Bir Zamanlar Çukurova 17.bölüm neden yayınlanmıyor? sorgusunu ağırlıklı biçimde devam ettiren seyirci için gerek yılbaşı tatili gerekse verilen kararla birlikte bütün dizilerin 3 hafta boyunca yayın yapmayacak olması sebebiyle ekranlarda yer almayacağı öğrenildi. Tüm bunların yanı sıra dizinin yapımcısı tarafından kesin ve net bir duyuruda bulunulmakla birlikte Bir Zamanlar Çukurova yeni bölümünün 24 Ocak 2019 tarihinde yayınlanacağı açıklandı...

BİR ZAMANLAR ÇUKUROVA 17.BÖLÜM FRAGMANI YAYINLANDI!

BİR ZAMANLAR ÇUKUROVA SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

Bir Zamanlar Çukurova 16.son bölümde; Başlattığı savaşta Yılmaz’a karşı galip gelebilmek adına yeni bir girişimde bulunarak, Sanayi Odası’nın başkanlığına adaylığını koyan Demir’in tek bir oy farkıyla kazanması üzerine kızılca kıyamet koptu. Bir Zamanlar Çukurova son bölümde; Yılmaz ise Demir karşısında mağlup olmanın da verdiği etki sonucu öfke patlaması yaşayarak kontrolünü tamamen kaybetti. Yenik düşmeyi ne yaparsa yapsın hazmedemeyen Yılmaz, Demir’in hile ve şantaj yöntemine başvurarak kazandığını düşünürken, zevkten dört köşe olan Demir ise Züleyha’da araç hediye etmesi üzerine konakta bayram havası yaşandı. Diğer taraftan Yılmaz, Gafur’un Yılmaz’ın canına kıyma girişiminde bulunduğu bilgisine ulaşması üzerine kan beynine sıçrayarak onu konaktan kovma kararı aldı. Bununla birlikte gazetede Veli’nin beklenmeyen şekilde vefat ettiği haberinin alınmasıyla birlikte, Züleyha’nın bu işin içinde bir bit yeniği olduğunu düşündü.

YORUMLAR 13
  • Asim 5 yıl önce Şikayet Et
    Birzamalar cukurovani cox ozledik tarih ne zaman
    Cevapla
  • Asim 5 yıl önce Şikayet Et
    Neden bizleri merak ediryorsunuz bir zamanlar cukirova Azerbaycandada cox seviliyor ve ekranlarda ne zaman olacak?
    Cevapla
  • ALEYNA TİLKİ 5 yıl önce Şikayet Et
    SİZ ÇILDiRMIŞSINIZ
    Cevapla
  • ruya 5 yıl önce Şikayet Et
    neden bir zamanlar cukurova verilmiyor da amerikan flımlerini veriyorsunuz amerikayimi kandiralim izlemiyorum televizyon izledimiz dizileri verin yaaa bune yaaa yabancı flimleri veriyorsunuz ..
    Cevapla
  • H MURAT YILDIZ 5 yıl önce Şikayet Et
    böyle iyi diziler varken neden lanet olası amerikan film,leri seyrediyoruz
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
AK Parti teşkilatı İstanbul’da milyonlarca seçmene nasıl dokunabiliyor?
Yeni gelişmeyi duyurdular! İsrail ve Hamas'tan beklenmedik ateşkes adımı!