Söz 84.bölüm 2.fragmanı: Finalde Çolak toplu katliam için kolları sıvadı!

Söz 83.son bölümde; Dragan'ın vurduğu zehirli iğnenin iyiden iyiye göstermeye başladığı etkileriyle boğuşan Yavuz, Erdem'in üzerine yerleştirilen patlayıcının pasif hale getirilmesi için büyük çaba gösterdi. Söz son bölümde; Kanının son damlasına kadar savaşmaya ve bu uğurda ölmeye razı olan Yavuz, panzehirini bulamadıkları iğnenin etkisiyle olduğu yere yığılarak ölümün eşiğine geldi. Söz 84.bölüm fragmanı çıktı.

GİRİŞ 27.05.2019 23:08 GÜNCELLEME 27.05.2019 23:08
Bu Habere 6 Yorum Yapılmış

Star TV ekranlarında 20 Mayıs Pazartesi tarihinde yayınlanan Söz 83.son bölümde; Her defasında yeni fırsatlar elde ederek Tim'i güç durumda bırakacak eylemlerde bulunan ve saldırı operasyonundan sağ çıkmayı başaran Dragan, hem Yavuz'a vurduğu zehirli iğnenin panzehirini hem de Erdem'e yerleştirilen patlayıcının nasıl pasif hale getirileceğini yalnızca kendisi bilmektedir. Söz son bölümde; Tim, gerek Erdem'i gerekse komutanları Yavuz'u kazasız belasız bir şekilde kurtarabilmek için başka çözüm arayışları içerisine girip diğer taraftan pes etmek nedir bilmeden düşmanlarıyla her şeyini ortaya koyup savaşarak gücünü ve kahramanlıklarını bir kez daha kanıtladı.Herkes Yavuz'un hain tuzağa yenik düşüp yaşamını yitirmemesi için adeta tek yürek olurken, zehirin gösterdiği etkilerin zaman geçtikçe çok daha ciddi boyutlara ulaşması sonucunda Yavuz'un hiç beklenmedik bir anda yere kapaklanıp bilinci kapalı şekilde hareketsiz bir vaziyette yatmasının akabinde Söz 84.bölüm fragmanı bekleniyor. Ekip büyük bir korku ve paniğe kapılırken Keşanlı'nın gerçekleştirdiği kalp masajı sayesinde Yavuz Komutan'ın hayata yeniden dönmesi üzerine karargahta sevinç çığlıkları eşliğinde bayram havası oluşmasının akabinde Söz 84.bölüm fragmanı yayınlandı mı?

SÖZ 84.BÖLÜM FRAGMANI YAYINLANDI!

 

 

Yönetmen koltuğunda Yağız Alp Akaydın'ın oturduğu ve senaryosunu Ethem Özışık'ın kaleme aldığı Söz 84.bölüm fragmanı heyecanla sorgulanıyor. Star TV ekranlarında izlenme oranlarını alt üst eden ve geniş ölçüde izleyici yelpazesine sahip her dönemde daima adından söz ettiren yapımlardan Söz 84.bölüm fragmanı yayınlandı.

 

SÖZ 84.BÖLÜM NE ZAMAN YAYINLANACAK?

Baş rollerinde Deniz Baysal, Tolga Sarıtaş, Sarp Akkaya, Nihat Altınkaya, Meriç Aral, Eren Vurdem, Görkem Sevindik ve Aytaç Şaşmaz gibi oyuncuların yer aldığı, Söz 84.bölümüyle 27 Mayıs Pazartesi günü saat 20.00'de Star TV ekranlarında izleyici kitlesini ağırlayacak.

YORUMLAR 6
  • sözüm söz 4 yıl önce Şikayet Et
    Keşke sezon finali olsaydı neden çukur en iyi dizi ki onda sadece mafya söz konusu ama sözde "onur,vatan bayrak" SÖZ konusu sizcede öyle değilmi
    Cevapla
  • Vatandaş 4 yıl önce Şikayet Et
    Böyle bitmesi Türk milletine bir hakaret tir olmaz omamalı
    Cevapla
  • Vatandaş 4 yıl önce Şikayet Et
    Bir kahramanlık böyle bitmemeli
    Cevapla
  • bahar 4 yıl önce Şikayet Et
    Hayatında izlediğim en güzel film di
    Cevapla
  • damla 4 yıl önce Şikayet Et
    ya niye bitiyor bitmesin
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Hakan Fidan'dan yeni Kandil yapılanmasına uyarı: Hatadan dönün
Bahisçi trollün naylon şirketine İBB’den 1.5 milyonluk ihale! İşte belgesi