Zalim İstanbul yeni sezon fragmanı: Zorlu engelleri aşabilecekler mi?

Tamamen raydan çıkarak sağlıklı düşünemez hale gelen Ceren, bir anlık gafletle Cenk'in gözleri önünde kendine bıçağı saplamasıyla büyük sır gün yüzüne çıkmasının ardından Zalim İstanbul 2.sezon ne zaman başlayacak? Ceren'in karnında bebek taşıdığı gelişmesi konakta fırtına etkisi meydana getirirken, kapı dışarı edilen Cemre de Nedim'in çektiği çileyi bir son verebilmek adına düğün gününde kaçırmasının akabinde Zalim İstanbul yeni sezon fragmanı yayınlandı. Bundan böyle hiçbir şeyin eskisi gibi olmayacağının ve hesaplaşma vaktinin geldiğinin sinyalleri verildi.

GİRİŞ 09.09.2019 12:01 GÜNCELLEME 09.09.2019 12:01
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

Karnında Cenk'in bebeğini taşıyan Ceren'in, Şeniz'in hayata geçirdiği akıl almaz plan sonucunda hiç istemediği ve razı gelmediği halde Nedim'le evlenmek mecburiyetinde kalması işlerin rengini değiştirmeye başlamasının sahne olması üzerine Zalim İstanbul 2.sezon ne zaman başlayacak sorusu hız kesmeden yöneltilmeye başlandı. Şeniz'in bitip tükenmeyen kötülükleriyle konaktan kapı dışarı edilen Cemre'nin veda etmek için soluğu Nedim'in yanında aldığı esnada onun artık mutlu ve huzurlu yaşaması için bir delilik yaparak düğün gününde kaçırmasının sahne olmasıyla beraber Zalim İstanbul yeni sezon fragmanı yayınlandı.

Bilindiği üzere Zalim İstanbul sezon finalinde; Cenk'ten umduğunu bulamayan ve kendisiyle kurduğu hayallere ket vurduğunu gören Ceren, büsbütün kontrolden çıkarak kan donduran bir çıkışa imza atıp gözleri önünde bıçağı kendine saplaması sonucunda olaylar çığırından çıktı.

Acilen hastaneye sevk edilen Ceren'in bunca zaman herkesten sır gibi sakladığı hamileliğinin açığa çıkması üzerine yer yerinden oynarken, büyük krizden kurtulabilmek için bebeğin babasının Nedim olduğu yalanıyla ailesinin karşısına geçmesinin ardından Zalim İstanbul 10.bölüm fragmanı bekleniyor.

 

 

Cenk, tüm bu olaylar olup biterken saklı gerçekleri açıklayıp açıklamamak noktasında iki arada bir derede kalırken, Şeniz de onun böyle bir hamle bulunmaması için elinden geleni ardına koymamasının akabinde Zalim İstanbul 10.bölüm fragmanı yayınlandı mı?

ZALİM İSTANBUL YENİ SEZON FRAGMANI PAYLAŞILDI!

Yönetmen koltuğunda Cevdet Mercan'ın oturduğu, yapımcılığını ise Şükrü Avşar'ın üstlendiği Avşar Film imzasıyla Kanal D ekranlarına taşınan Zalim İstanbul yeni sezon fragmanı izleyicilerle nihayet paylaşıldı. Bununla birlikte yayın tarihi noktasında da şu an için kesin bir tarih bilgisi duyurularak 9 Eylül Pazartesi tarihinde Kanal D ekranlarında yayın hayatını sürdüreceği ifade edildi.

ZALİM İSTANBUL SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

Zalim İstanbul son bölümde; Ceren'in hamile olması Yılmaz ailesinde büyük deprem yaratır. Seher ve Agah gördükleri manzarayla dehşetle bakarken Şeniz'in aklında sadece Cenk vardır. Cenk cevabından çok korktuğu soruyla yüzleşmek zorunda kalır. Ceren'in hamile olması Yılmaz ailesinde büyük deprem yaratır. Şeniz'in Cemre'yi hayatlarından tamamen çıkarmaya yönelik planları işlemektedir. Cemre bebeğin Nedimden olmadığını düşünürken, hiç beklemediği yerden bir gol daha yiyecektir.

Yaşananlar Cemre'yi Agah'ın gözünde bitirmeye yeterken Cemre'yi asıl acıtan tokat annesinden değil Cenk'ten gelir. Ceren'in nihayet beklediği sosyete düğünü gerçekleşmek üzereyken Seher tarafından bileti kesilen Cemre Nedim'e son kez veda etmeye gider. Cenk ise ilk kez doğru bir hamleye atıldığı sırada Cemre, Nedim için delice bir karar verecektir.

YORUMLAR 2
  • Mustafa 4 yıl önce Şikayet Et
    Saçma sapan bir dizi. Türk halkının aklına hakaret
    Cevapla
  • DENİZ 4 yıl önce Şikayet Et
    Zalim İstanbul dizisinde cemrenin düğün günü Nedimi kaçırması balıkçı teknesinde çekilen görüntüleri muhteşemdi
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Başkan Erdoğan'dan dev operasyon sinyali: Sınırımız komple garanti altına alınacak
Haftaya damga vuran pozisyonun VAR kayıtları açıklandı