Evliliği sonrası Mesut Özil'le balayı tatiline giden Amine Gülşe kimdir?

Almanya milli futbol takımında oynayan Mesut Özil'le görkemli bir düğün töreniyle hayatını birleştiren Amine Gülşe kimdir? Hem katıldığı güzellik yarışmasından elde ettiği birincilik derecesiyle hem de televizyon ekranlarında baş rolünü üstlendiği dizi projesiyle diziyle adından söz ettiren Amine Gülşe nereli, kaç yaşında ve boyu? İşte, Mesut Özil'le dünya evine giren Amine Gülşe hakkında tüm merak edilenler...

Evliliği sonrası Mesut Özil'le balayı tatiline giden Amine Gülşe kimdir?
Evliliği sonrası Mesut Özil'le balayı tatiline giden Amine Gülşe kimdir?
GİRİŞ 18.06.2019 11:42 GÜNCELLEME 18.06.2019 11:45
Bu Habere 12 Yorum Yapılmış

Amine Gülşe, Almanya milli takımında yer aldığı yıllardan itibaren futbol kariyerinin basamaklarını hızla tırmanan Mesut Özil'le mutlu beraberliklerini evlilikle taçlandırdı. Parmak ısırtan bir düğün organizasyonuyla bir ömür boyu birlikteliğe evet diyen Amine Gülşe magazin gündemine yerleşerek çok geniş bir kitlenin kapsamlı olarak araştırmaya başladığı bir isim haline geldi. Peki, kariyerine ilk defa modellik yaparak başlayan ve katıldığı güzellik yarışmasında birincilik ödülüne layık görülen Amine Gülşe kimdir? Bir dönem başarısını uluslararası boyuta taşıyarak ülkemizi temsil etme fırsatı yakalayan Mesut Özil'le yuva kuran Amine Gülşe aslen nereli, kaç yaşında ve boyu?

Tolgahan Sayışman bebeği için kesenin ağzı açıldı! Cep yakan hediye...

Müge Anlı, bambaşka bir konsepte imza atacak! Yepyeni projesiyle geliyor

MESUT ÖZİL'LE DÜNYA EVİNE GİREN AMİNE GÜLŞE KİMDİR?

30 Nisan 1993 senesinde İsveç hayata gözlerini açan Amine Gülşe, eğitim hayatını İsveç'te sürdürmüştür. 2014 senesinde yayınlanan Miss Turkey adlı güzellik yarışmasında tüm rakiplerini geride bırakarak birincilik tacı almaya hak kazanmıştır.

2015 senesinde Show TV ekranlarında bir döneme damgasını vuran Asla Vazgeçmem isimli dizi projesinde "Nur" rolünü üstlenmiştir ve burada Tolgahan Sayışman ve Şafak Pekdemir gibi isimlerle birlikte çalışma imkanı yakalamıştır.

mesut özil

2013 senesinde babasının işlerinden ötürü radikal bir karar alarak Türkiye’nin İzmir iline annesiyle beraber yerleşen güzel isim Amine Gülşe, İsveçce ve İspanyol dil bilgisi bulunmaktadır ve boyu ise 1,78 metredir.

Güzellik yarışmasında elde ettiği üstün başarısını dünya çapına da taşıma olanağı sağlayan Amine Gülşe, Miss World isimli Dünya Güzellik yarışmasında ülkemizi temsil etti. Son olarak Amine Gülşe, Almanya milli futbol takımında oynayan 7 Haziran 2019 tarihinde Mesut Özil'le hayatını birleştirecek...

amine gülşe kimdir nereli yaşı boyu