Bu kadarı beklenmiyordu! Kaan Yıldırım'ın eski eşi Ezgi Eyüboğlu kimdir?

2016 senesinde beraberliklerini evlilikle taçlandıran Ezgi Eyüpoğlu ve oyunculuk yapan eşi Kaan Yıldırım'ın boşanma kararı alması magazin gündemini çalkaladı. Hemen herkesin imrendiği bir çift olarak birlikteliklerini sürdürürken beklenmedik şekilde Kaan Yıldırım'la evliliğini noktalama kararı alan Ezgi Eyüboğlu kimdir? Aldıkları ortak karar doğrultusunda tek celsede boşanan Ezgi Eyüboğlu aslen nereli ve kaç yaşındadır?

Bu kadarı beklenmiyordu! Kaan Yıldırım'ın eski eşi Ezgi Eyüboğlu kimdir?
Bu kadarı beklenmiyordu! Kaan Yıldırım'ın eski eşi Ezgi Eyüboğlu kimdir?
GİRİŞ 28.06.2019 13:06 GÜNCELLEME 28.06.2019 13:06
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Beraber aynı dizide rol üstlenen Ezgi Eyüboğlu ve Kaan Yıldırım 14 Mayıs 2016 senesinde hayatlarını birleştirmişti. Pek çok kişinin beğendiği ve birbirine son derece yakıştırdığı bir çift olan Ezgi Eyüboğlu ve Kaan Yıldırım, sevenlerini hayal kırıklığına uğratan bir karar alarak evliliklerini sonlandırdı. Peki, Kaan Yıldırım'la anlaşmalı bir şekilde evliliğini noktalamasının akabinde sosyal medya platformundaki Yıldırım olan soy adını değiştiren ve eşiyle beraber çekildiği tüm fotoğrafları silen Ezgi Eyüboğlu kimdir? 

 

 

Hapis cezası alan Ezhel gerçekte kimdir? Hakkında bilinmeyenler & hayatı!

KAAN YILDIRIM'LA EVLİLİĞİNİ SONLANDIRAN EZGİ EYÜBOĞLU KİMDİR?

 

 

Ezgi Eyüboğlu, 15 Haziran 1988 senesinde İstanbul’da hayata gözlerini açmıştır. Üniversite eğitimini İstanbul Üniversitesi İktisat Bölümü’nden tamamlayarak mezun olan Ezgi Eyüboğlu, master eğitimini de yine aynı üniversitede bitirmiştir. 1.65 boya sahip olan güzel ve başarılı oyuncu Ezgi Eyüboğlu’nun annesinin mesleği öğretmenlik ve babasının mesleği ise bankacılıktır.

Nesrin Cavadzade için evlilik yolu mu görünüyor? Sürpriz açıklama geldi!

Onur Büyüktopçu'dan Seda Sayan için damga vuran Yemekteyiz gönderisi...

Üniversite eğitimi aldığı yıllarda okulda tiyatro kulübüne yazılıp çalışmalarda bulunurken, diğer taraftan da ajansa kayıt oldu. 2007 senesine gelindiğinde modellik deneyimi yaşayarak defilelerde kendini gösteren Ezgi Eyüboğlu, Kaan Yıldırım ile beraber rol üstlendikleri Ulan İstanbul dizi projesinde tanışmıştır ve 2016 senesinde dünya evine girmiştir.

Alişan gerçek dışı iddialar karşısında ilk hamle! Yargı süreci başlayacak

2012 senesinde yayınlanan Muhteşem Yüzyıl isimli dizi projesinde Aybige Hatun rolüyle izleyici karşısına geçen Ezgi Eyüboğlu, adını çok geniş kitlelere duyurmayı başarmıştır. Ezgi Eyüboğlu asıl büyük çıkışını baş rolünü üstlendiği Ulan İstanbul adlı yapımda yakalayarak pek çok kişinin büyük bir ilgi ve beğeniyle takip ettiği bir isim haline gelmiştir.

ezgi yıldırım kaan eyüboğlu

YORUMLAR 1
  • yağız gökay 4 yıl önce Şikayet Et
    dünya güzeli bir kız...
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Yılmaz Tunç: İki tarafın da sporcuları tarafından karşılıklı arbedeler söz konusu
Fransa'dan sürpriz 'Gazze' hamlesi! 48 saat içinde...