İzdivaççı Esra Erol kovuldu

130 bin TL'lik maaşının aylık 200 bin TL'ye çıkarılmasını isteyen sunucu Esra Erol kovuldu. Onun yerini ise oyuncu Zuhal Topal aldı.

İzdivaççı Esra Erol kovuldu
İzdivaççı Esra Erol kovuldu
GİRİŞ 10.08.2009 11:58 GÜNCELLEME 10.08.2009 11:58
Bu Habere 17 Yorum Yapılmış

Son iki sezonun flaş programlarından Dest-i İzdivaç, yeni yayın döneminde de çok konuşulacağa benziyor. Star TV'de ekrana gelen programın sunucusu Esra Erol'la yollar ayrıldı. Bunun nedeni de Erol'un artan maddi istekleri.

Ayda 130 bin TL kazanan Erol, önümüzdeki sezon için Artı Yapım'dan 200 bin TL maaş istediği iddia edilmişti. Erol'a işine son verildiği haberi avukatı aracılığıyla bildirildi. 24 Ağustos'ta ekranlara dönecek olan programın yeni sunucusu ise şarkıcı-oyuncu Zuhal Topal. Daha önce "Papatyam" dizisinde Esra Erol'un taklidini yapan Topal, büyük beğeni toplamıştı. Şu sıralar Geniş Aile dizisinde Şukufe rolünü oynayan Topal'ın işi daha zor. Çünkü, Dest-i İzdivaç artık sabah kuşağında ekrana gelecek.

KAYNAK: (HABERTÜRK )
YORUMLAR 17
  • Eric othman 8 yıl önce Şikayet Et
    Merhaba ya esra erolun kendi programı neden uzlaşma yoluyla devamni isteyoruz diyom bunu isteyenler için çok diyom lutfen
    Cevapla
  • elif 8 yıl önce Şikayet Et
    acaba bu habrr ne kadar dogru... eger dogruysa oncelikle bu isler boyle arkadaslar izlenen bir tv programi e haliyle patron kazaninca iscisi de kazaniyor ... esracim sana bu hareketi yakistiramadim... hak ettigini dusunuyormusun o kadar parayi ... patronada yazik ortayi bulasaydiniz yaw:)
    Cevapla
  • hasan aktaş 8 yıl önce Şikayet Et
    iyi olmuş sıkılmıştıktık zaten o ndan gitsin başka yerde dans etsin artık
    Cevapla
  • ezgi köse 14 yıl önce Şikayet Et
    hakıszlık yapıyosunuz. esra erol gelmiş geçmiş en iyi sunuculardan birisi bu arada dönen laflar war aslında esra erol açıklık getirdi laf aramızda programında siz kıymet bilmiyosunuz burdan esra erol a yanlız deilsn diorm we onu çok sewdiğimi söylemek istiyrm we en yakında esra erolu tekrar televizyonda görmek istiyrz
    Cevapla
  • sinan_mrtt 14 yıl önce Şikayet Et
    esra erolda. sıktı haa.sinirdi zaten iyi olmuş cıksın gitsin birton parayı begenmiyor.gerçi artık daha o parayıda bulamaz.medya maymunu ne olacak hepsi aynı yolun yolcuları esra gider zuhal gelir ne olacakk..
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Ebediyete uğurlanmak üzere memleketine gönderildi: Anadolu irfanının temsilcisiydi
Başıboş köpek saldırıları devam ediyor! Yaşanan son Aydın'dan...