Deniz Gezmiş'in ilk kez yayınlanan fotoğrafı

Yusuf Aslan ve Hüseyin İnan ile birlikte 6 Mayıs 1972 tarihinde idam edilen Deniz Gezmiş'in hiç yayımlanmamış bir fotoğrafı bulundu.

Deniz Gezmiş'in ilk kez yayınlanan fotoğrafı
Deniz Gezmiş'in ilk kez yayınlanan fotoğrafı
GİRİŞ 06.05.2013 12:40 GÜNCELLEME 06.05.2013 12:39
Bu Habere 9 Yorum Yapılmış

Tunceli'nin Hozat ilçe Belediye Başkanı Cevdet Konak'ın arşivinde bulunan Deniz Gezmiş'e fotoğraf şu ana kadar hiçbir yerde yayımlanmadı. Başkan Konak, fotoğrafın İstanbul'da birileri tarafından getirilip kendisine verildiğini söyledi.

Fotoğrafın daha önce hiç bir yerde yayımlanmadığını belirten Konak, fotoğrafı büyüterek Hozat Kültür Merkezi'ne asacağını dile getirdi.

KAYNAK: İHA
YORUMLAR 9
  • sibelce 11 yıl önce Şikayet Et
    deniz ve arkadaşlarını iyi okumadan boş yere yorum yapmayın.... metin akdağ..... o dönemde chp iktidarda değildi öncelikle bunu belirtmek isterim... o dönem ADALET PARTİSİ S.DEMİREL ve BAĞIMSIZ olarak görev yapan NİHAT ERİM vardı... iyi okuyun... ayrıca şimdi şu an chp ve bazı örgütler denize mahir ehüseyin e yusuf a sahip çıkıyorsa bunu neden yaptıklarını iyice anlamanız için tarihe göz atmanızı ve "HOŞÇAKAL YARIN" filmini izlemenizi tavsiye ederim... bu ülke için yeniden denizler lazım hüseyin yusuf mahir ve nazımlar lazım... aksi halde biz mücadele edemeden direk infaza gideceğiz...Saygılarımla
    Cevapla
  • kartal tibet 11 yıl önce Şikayet Et
    şehit haberini saklarsınız, hökömete ucu dokunan haberi saklarsınız, pekekelilerin partisinin saçma sapan laflarını saklarsınız. bu vatan hainlerini baş üstünde tutarsınız. din, kitap, Allah, peygamber dersiniz dinsizin önde gidenini tüm gün milletin gözüne sokarsınız. ne iş?
    Cevapla
  • Sayginer 11 yıl önce Şikayet Et
    deniz gezmiş???. deniz gezmiş ve arkadaşları asla bir terör örgütü kurmamışlardı ve hiçbir terör eylemi yapmamışlardı. zaten dünyanın kanunu bu. gerçek teröristler pişmanlık yasayı af idamın kalkması gibi yasa kanunları ile ödüllendirilirken gerçek vatan evlatları idam edildi bu ilkede. sadece bunlar değil. idam edilenlere bir bakın...
    Cevapla
  • metin akdağ 11 yıl önce Şikayet Et
    deniz gezmiş ve arkadaşları bugün yaşıyor olsalardı..... büyük ihtimalle dhkp c üyesi olurlardı. ya da chp pm de filan olurlardı....
    Cevapla
  • metin akdağ 11 yıl önce Şikayet Et
    yaw gardaşlar benim asıl anlamadığım şey..... bu ateist devrim (!) şehitlerini 70 li yıllarda idam eden chp değil miydi? şimdi nasıl oluyorda chp bunlara sahip çıkıp adlarını parklara bahçelere veriyor, gerçekten anlamış değilim? yorumculardan biride bunların nur içinde yatması temennisinde bulunmuş:) yaw bu adamlar zaten ALLAH'a dine kur'ana peygambere karşı değiller miydi? çok komik yaa:)))
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Brezilya'da felaket! Acı bilanço paylaşıldı! Türkiye'den açıklama geldi
İl il en uzun yaşam süresinin olduğu şehirler belli oldu! İşte illere göre yaşam süreleri