Korktuğu için lotoda altıyı tutturmuyor!

Tahmin yeteneği sayesinde Sayısal Loto'da üç kez beş tutturduğunu açıklayan genç illüzyonist Aref: Altı tutturmak beni korkutuyor...

Korktuğu için lotoda altıyı tutturmuyor!
Korktuğu için lotoda altıyı tutturmuyor!
GİRİŞ 15.07.2013 08:00 GÜNCELLEME 15.07.2013 08:00
Bu Habere 4 Yorum Yapılmış

'Yetenek Sizsiniz Türkiye' yarışmasıyla adını duyuran illüzyonist Aref Ghafouri, önceki akşam Kıbrıs'ta izleyenlerini büyüledi.

Amfitiyatroyu dolduran yaklaşık bin 500 kişi; Aref'in, Kıbrıs'tan Ankara'ya gidip gelmesine tanıklık etti. Gösterilerinde tahmin yeteneğini de sık sık ortaya koyan Aref; bu yeteneği sayesinde Sayısal Loto'da üç kez beş tutturduğunu açıkladı.

Kazanılan kuponları noter tasdikli şekilde sakladığını belirten genç illüzyonist, "Başıma bir şey gelmesinden korktuğum için altıyı tutturmuyorum" dedi. Aref, bu yeteneğini gösteriye dönüştürmek için Milli Piyango İdaresi'ne gittiğini, ancak yetkililerin başına bir şey gelebileceği korkusuyla gösteriye sıcak bakmadığını ifade etti.

YORUMLAR 4
  • osman ölçer 10 yıl önce Şikayet Et
    :):):). 5 bişey mi ben altıyı tutturuyorum oynamıyorum,her halde gündemden düştün reklam yapıyorsun gibime geliyor
    Cevapla
  • buzlucalı 10 yıl önce Şikayet Et
    komik olmayı dene . bu çocuk tam bir safsata madem bu kadar yeteneklerin var ne sürünüyorsun yarışma yarışma kendini dünyanın en zengini yap olsun bitsin...
    Cevapla
  • ramazan taşkıran 10 yıl önce Şikayet Et
    ben de yaparım. tanıdığım loto bayisine derim 5 tutan kolonları bana ver parasını ben vereyim. alır noterde onaylatırım. tabi 6 lıyı alacak param yok onu da alırdım ama. neyse..noter huzurunda tek kolon oynasın ona da 3 çıksın öyle konuşsun..
    Cevapla
  • Mehmet 10 yıl önce Şikayet Et
    :))). Böyle saçma şey olmaz. Komik yaaaaaaaaaaa.
    Cevapla
DİĞER HABERLER
CHP'li belediyede bir 'akraba ataması' daha: Eşini daire başkanı, kardeşini müdür yaptı!
The Economist yazdı: Dolar hakim olsa da çöküş yakın