İsrail, Hamas'tan ateşkes talep etti iddiası

Gazzelilerin sert direnişiyle karşılaşan İsrail'in ateşkes talebinde bulunduğu iddia edildi.

İsrail, Hamas'tan ateşkes talep etti iddiası
İsrail, Hamas'tan ateşkes talep etti iddiası
GİRİŞ 24.07.2014 06:54 GÜNCELLEME 24.07.2014 11:01
Bu Habere 6 Yorum Yapılmış

Çok sayıda askerini kaybeden ve kamuoyunda zor duruma düşen İsrail ateşkes sağlanması için Hamas'a çağrıda bulundu.

TRT muhabiri Mehmet Akif Ersoy, kişisel hesabından attığı tweette İsrail'in ateşkes talebini bildirdi. Buna göre İsrail, "önce ateşkesi sağlayalım, sonra şartları konuşuruz" diyor. 

YORUMLAR 6
  • berk çolak 9 yıl önce Şikayet Et
    Fazla heyacanlanmayın.. bunlar israilin uluslar arası platformda yükselen tepkilerin önüne geçmek için atılmış adımlardır. Yarın gene hamas tarafından bir füze atılır ve katliamlar devam eder. Burası ölen masum Filistinlilerin üzerinden siyasi vampirliğe girişen hamas yabdaşlarının çığlıkları dolu. Reel politikten bi haber insanlarda rüzgarın esmesiyle hareketlenen yapraklar gibi bi oraya bir buraya hareket ediyorlar. İsrail ne zaman Filistin üzerinde bir planı varsa o zaman Haması kullanıyor. FKÖ zamanında çok daha az kayıpla çok daha fazla kazanımlar elde ediliyordu. Ne zaman hamas işe girdi o zamandan beri Filistin kan gölüne döndü
    Cevapla
  • osman öztürk 9 yıl önce Şikayet Et
    Diz çök İNGİLTERE, Diz Çök, AVRUPA, Diz Çök İSRAİL , DİZ ÇÖK PARELEL YAPI, ve DİZ ÇÖK HAK BİLMEZ HUKUK BİLMEZ, OSMANLI DÜŞMANI, KURAN DÜŞMANI CHP Diz çök,. DİZ ÇÖK İNGİLTERE,Allah de Sen ki Osmanlı Payitahtının veliahtı Recep Tayyip Erdoğan,sın,, Abdülhamit Han,ın 150.yıllık intikamını alma vakti geldi YA ALLAH BİSMİLLAH ALLAHUEKBER Kırk yıl şu devletlerin birbirine düşmesini bekledim. Onlar birbirlerine düştü, şimdi ben tahtta değilim. UZUN ADAM senki Cennet Mekan Sultan Abdülhamid Han,ın Torunusun. Diz Çök İNGİLTERE, Diz Çök, AVRUPA, Diz Çök İsrail, DİZ ÇÖK PARELEL YAPI, ve DİZ ÇÖK HAK BİLMEZ HUKUK BİLMEZ, OSMANLI DÜŞMANI, KURAN DÜŞMANI CHP DİZ ÇÖK,, . ESKİ TÜRKİYE,Yİ KİMLER KURDU KİMLER YÖNETTİ Türkiye bir İNGİLİZ imalatıdır! Bütün kurumlarımız, sistemimiz Kraliçe'nin adamları tarafından dizayn edilmiştir! CHP ile MHP bu sistemin devamına hizmet etmektedirler! Erdoğan "Devletin değil milletin yanında Cumhurbaşkanı!" derken aslında "Devleti İngiliz sisteminden arındıracağız!" demek istiyor! KAVGANIN ASIL SEBEBİ BU,,
    Cevapla
  • tankoy oytun 9 yıl önce Şikayet Et
    rehinlerden dolayı.. rehin olayı savaşın yönünü değiştirdi.rehin kozu çok iyi ve çok uzun süreli kullanılmalı. rehin kurtarma operasyonu yapmaya kalkarlarsa her rehin başı 10 kayıp 2-3 de rehin verirler. savaş bitmiştir.
    Cevapla
  • at_fil_vezir 9 yıl önce Şikayet Et
    Allah aşkına. allah aşkına bu başarımıdır sizce.Adam kaç günden beri ateş yağdırdı müslümanların üstüne binlerce yuva talan oldu yüzlerce insan sehit düştü onlarca beden toprağa düştü.haline ağlanacak yada gülünecek birileri varsa o bizleriz seneler boyunca güçlenmedik başımıza hep hain ve aşşağılık avrupalıların istediği liderler geldi kendi silahımızı ve kendi sanayimizi kuramadık silah teknolojilerine sahip olamadık 6 milyonluk bir ülke islam alemine kafa tutuyor.Bunun islam ülkelerine ders olması lazım derhal kendi silah teknolojilerini kurmaları lazım.Ve ortak islam ülkeleri savunma paktı kurulmalıdır.
    Cevapla
  • Eren Dumuş 9 yıl önce Şikayet Et
    Allahım bu uğurlu ,şerefli gecede. El açıp kendisine yalvaran (kendisine layık kul olamayan) biz kullarının dualarını kabul eylesin inşAllah. bugün eller semaya açıldı, 2 yaşındaki günahsız çocuklarımız bile el açtı yalvardı,onların saf dualarını kabul eylesin inşAllah. her sıkıntının ardında bir rahatlama vardır diyen sensin Rabbimiz, ne olur bizi feraha erdir. SEN HERŞEYE HAKKIYLA GÜÇ YETİRENSİN..
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Bakan Göktaş: Evlilik kredisinde ilk ödeme 21 Mayıs'ta
ABD’de polis, siyahi askeri 6 el ateş ederek öldürdü