IŞİD, 4 kardeşi geri gönderdi

"Tayland'a gidiyoruz" diyerek evden ayrılıp IŞİD'e katılanAvustralyalı dört kardeş "Şişmansınız" denilerek örgüt tarafından geri gönderildi.

IŞİD, 4 kardeşi geri gönderdi
IŞİD, 4 kardeşi geri gönderdi
GİRİŞ 19.11.2014 08:27 GÜNCELLEME 19.11.2014 08:28
Bu Habere 32 Yorum Yapılmış

Alman Focus Dergisi'nin 'news.com.au' sitesine dayanarak verdiği habere göre, yaşları 17, 23, 25 ve 28 olan Lübnan asıllı Avustralyalı dört kardeş, "Tayland'a tatile gidiyoruz" diyerek evden ayrıldı.

"CENNETTE GÖRÜŞÜRÜZ"

İddiaya göre bir süre sonra evde kendilerini bekleyen annelerine, "Biz Şam'dayız. Cennette görüşürüz" yazılı mektup gönderen kardeşler, saflarına katılmak istedikleri IŞİD'den kilolu oldukları için veto yedi. 140 kilonun üzerinde olduğu kaydedilen cihat meraklısı kardeşlerin, "İşimize yaramazsınız" denilerek geri gönderildiği belirtiliyor.

"YÜRÜMEKTEN ACİZSİNİZ"

Aileyi tanıyan Sidney İslam Birliği Derneği Başkanı Jamal Rifi'nin verdiği bilgiye göre, aşırı kilolu olan gençler, "Ancak yemeğimizi yiyorsunuz, yürümekten acizsiniz" denilerek geri gönderilmiş.

YORUMLAR 32
  • IZEYD UBN ISLAM 9 yıl önce Şikayet Et
    SLM.isid bir decalin ordusudir.
    Cevapla
  • pro 9 yıl önce Şikayet Et
    Şişmanlara yer yok
    Cevapla
  • nuri 9 yıl önce Şikayet Et
    benimde ikinci ağızdan duyduğum bir olay. sen savaşamazsın bize para topla. bunlardan soğumak için hala bir sebep bulamayanlar var anlaşılan, ne diyim Allah akıl fikir versin.
    Cevapla
  • ebu talha el kürdi 9 yıl önce Şikayet Et
    islami yada değil pkk nın defterini dürdü o yeter size sanki siz çok islamisiniz toplama kanunlarla hayatınızı yaşıyorsunuz neyiniz islami bir tek ölünce islama göre gömülüyorsunuz.Abdullah bin Übeyy bin Selûl den farkınızı yazın buraya çok merak ediyorum farkınızı
    Cevapla
  • ebu talha el kürdi 9 yıl önce Şikayet Et
    işidin islamını beğenmeyenler sizin islamınız ne sizin ne olduğunuz belli değil hain münafıklar.beynamaz abdestsizler çocuklarınızı kadınlarınızı sokaklarda görüyoruz sizin islamınızıda biz kabul etmiyoruz.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
İl il en uzun yaşam süresinin olduğu şehirler belli oldu! İşte illere göre yaşam süreleri
The Economist yazdı: Dolar hakim olsa da çöküş yakın