İran: İsrail yıkıcı yıldırımı beklesin

İran Devrim Muhafızları Komutanı Muhammed Ali Caferi, "Geçmişte öfkemize şahit olan siyonistler, yıkıcı yıldırımı beklesinler" dedi.

İran: İsrail yıkıcı yıldırımı beklesin
İran: İsrail yıkıcı yıldırımı beklesin
GİRİŞ 20.01.2015 16:28 GÜNCELLEME 20.01.2015 16:28
Bu Habere 24 Yorum Yapılmış

Devrim Muhafızları Komutanı Caferi, İsrail'in, Golan Tepeleri'ndeki Kuneytra kentinde düzenlediği saldırıda 6 Hizbullah üyesi ile birlikte yaşamını yitiren İranlı Tuğgeneral Muhammed Ali Allahhadi için başsağlığı mesajı yayınladı.

Caferi mesajında, "Devrim Muhafızları, geçmişte Lübnan ve Filistin savaşlarında olduğu gibi, fesat mikrobu siyonist rejim yıkılana ve bölgeden tamamen yok olana dek o topraklarda mücadele eden Müslümanlara desteğini sürdürecektir" değerlendirmesinde bulundu.

İsrail'e tepki gösteren Caferi, "Geçmişte öfkemize şahit olan siyonistler, yıkıcı yıldırımı beklesinler" ifadelerini kullandı.

İsrail'in, Suriye-İsrail sınırındaki Kuneytra kentinde devriye gezen Hizbullah konvoyuna Pazar günü düzenlediği hava saldırısında, Hizbullah'ın üst düzey komutanlarından Muhammed İsa ve eski Hizbullah komutanlarından İmad Mugniye'nin oğlu Cihad Mugniye'nin de aralarında bulunduğu 6 Hizbullah üyesinin öldüğü duyurulmuştu.

KAYNAK: AA
YORUMLAR 24
  • FIRTINA 61 9 yıl önce Şikayet Et
    kurusıkı sıkma komutan icraat gösterde bizde sana helal olsun diyelim !!
    Cevapla
  • turkmenoglu 9 yıl önce Şikayet Et
    laf cok icraat yok!!! Iran ici su dolu balon. Sadece oter ama hic bir sey yapamaz. 8 yil Saddamla savastilar. ne yaptilar? Saddam 8 milyon Iran 60 milyon.
    Cevapla
  • mehmet 9 yıl önce Şikayet Et
    geçmişteki öfkemizden korksun israil demiş :)) siz nezaman israile ciddi mana da zarar verdiniz hele bi deyiverin. hep laf ama icraat yok! iranlıların bu söylemine israil kesin he he tabii diye gülüyorlardır
    Cevapla
  • bu turk 9 yıl önce Şikayet Et
    laf deil icraat gerekli " hadi sira sende GORELIM BAKALIM"
    Cevapla
  • Eski Asker. 9 yıl önce Şikayet Et
    Acem tarihindr kafirle hiç savaşmışmıdır. Varmı örneği?
    Cevapla
  • aksoy şafak 9 yıl önce Şikayet Et
    düzeltme: okuduğum kaynağa göre persler verimli toprak arayan kürtlere yol göstermişler.ve onların doğu anadolunu bazı yerlerine ilerlemelerini sağlamışlardır.daha sonra kuraklıktan göç eden bazı türk kavimlerine bu kürtler yol göstermişlerdir. ama türk kavimlerin savaşcı ve çabuk yayılma özelliğide tüm bölgede yayılmıştır.artık bunda sonra türk kürt meselesi başlamıştır.
    Cevapla
  • aksoy şafak 9 yıl önce Şikayet Et
    moğalların anadoluyu hüsrana çevirme olayını hafifletmiştir.bu da biz türklerin işine yaramıştır. ayrıca türklere anadolu kapılarını çok çok önceden persler göstermiştir.persler orta asyadan göç eden bazı türk kavinlerine gelin buranın toprakları verimli burda yaşabilirsiniz demiştir. bunlar eski tarih kitaplarında yazar. bunlar yetmiyo mu?
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Kamuda tasarruf paketinin detayları belli oldu
Türk SİHA’ların ‘yerli’ gözü: Milyar dolarlık mesele