Angelina Jolie'den Yezidi sığınmacılara ziyaret

İyi Niyet Elçisi Angelina Jolie, Irak'ın Duhok kentinde bulunan çadır kamptaki Yezidi sığınmacıları ziyaret etti.

Angelina Jolie'den Yezidi sığınmacılara ziyaret
Angelina Jolie'den Yezidi sığınmacılara ziyaret
GİRİŞ 25.01.2015 15:43 GÜNCELLEME 25.01.2015 15:46
Bu Habere 6 Yorum Yapılmış

Birleşmiş Milletler (BM) Mülteciler Yüksek Komiserliği İyi Niyet Elçisi Angelina Jolie, Irak'ın Duhok ilinde geniş güvenlik önlemleri altında kampta kalan Yezidileri ziyaret ederek, durumlarını yerinde gördü.

Alınan bilgiye göre Jolie, Duhok'un 10 kilometre batısında BM'nin Yezidi sığınmacılar için kurduğu Hanke Çadır Kampı'nı ziyaret etti. Yezidi aileleri barındıkları çadırlarda ziyaret eden Jolie, terör örgütü IŞİD'in mağdur ettiği kamp sakinlerinin insani durumları hakkında bilgi aldı. BM ve Irak Kürt Bölgesel Yönetimi'nden (IKBY) de yetkililerin eşlik ettiği Jolie'nin ziyaretine, Yezidi sığınmacıların büyük bir ilgi gösterdiği görüldü.

Bu arada Jolie'nin ziyareti sırasında alınan geniş güvenlik önlemleri dikkati çekti. Jolie'nin güvenliğini, IKBY Başbakanı Neçirvan Barzani'nin korumaları sağlıyor.

KAYNAK: AA
YORUMLAR 6
  • mehmet 9 yıl önce Şikayet Et
    Hristiyan Hristiyanı kollayacak tabiiki ziyaret edecek müslümöanları ne zxamn ziyaret edecekmiş onuda sorsaydınızya
    Cevapla
  • murat soylu 9 yıl önce Şikayet Et
    bu kadının bir gün filistinlilerin kaldığı kampları ziayaret ettiğini hiç duymadım...
    Cevapla
  • sami aydin 9 yıl önce Şikayet Et
    nasil olduda akliniza geldi orada insanlarin yasadigi
    Cevapla
  • aynanız oliiim 9 yıl önce Şikayet Et
    A. Jolie nin duyarliligi insanlığı Harika. Bütün Kürt kardeşlerime özellikle yardimlari müthiş iyi organize eden kolaylaştıran HDP ye teşekkür ederiz . bizzat kendim gördüm Ezidi kardeşlerimize bütün Kürt Kardeşlerimiz seferber olmuşlar.
    Cevapla
  • BirDost 9 yıl önce Şikayet Et
    Faşist olduğunuz için yardım çamurdan da olsa sadece sizinkilere. Yani sadece sizin gibi düşünen yada düşünme potansiyeli olanlara yardım edersiniz. Bu da HDP ve onun çizgisinde olanların yardımlarını insaniyet için değil çıkar amaçlı yaptığını gösterir.
    Cevapla
  • Tahir 9 yıl önce Şikayet Et
    Yanlış konuşuyorsun. 1. si Türkiye de Irakta ezidilerin haricinde Kürtler de var ve Müslüman oldukları için yadım yapılmıyor. Aynı şey Türkiyedeki kampları içinde geçerli. Ezidiler alınıyor ancak diğer Kürt kökenlilere yardım yapılmıyor. 2. si Hem Irakta hemde Türkiyede Ezdiler de dahil olmak üzere tüm Kürt, Arap,Türkmen, Müslüman, Ezidi, Yezidi..vs ayırt etmeden hepsine Türkiye yardım ediyor. HDP nin yadım yapması için ya şengalli olcan yada kobanili olman gerekir. diğerleri ne yardım etmek işine gelmiyor.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
CHP'li belediyede bir 'akraba ataması' daha: Eşini daire başkanı, kardeşini müdür yaptı!
Kylian Mbappe ayrılığı resmen açıkladı