35 DAEŞ militanı teslim oldu

Irak'ın Enbar vilayetinde 35 IŞİD militanı teslim oldu. Militanların teslim olması daha önce pek görülmemiş bir olay.

35 DAEŞ militanı teslim oldu
35 DAEŞ militanı teslim oldu
GİRİŞ 07.07.2015 15:27 GÜNCELLEME 07.07.2015 15:54
Bu Habere 7 Yorum Yapılmış

Haşdi Şabi komutanlarından Mahmud Mardi, AA muhabirine yaptığı açıklamada, "Enbar'a bağlı El-Kerme ilçesinde IŞİD militanı 35 kişi bize teslim oldu. Bu militanları daha sonra Irak güvenlik güçlerine teslim ettik" dedi.

Mardi, Haşdi Şabi milisleri ile güvenlik güçlerinin birkaç aydır El-Kerme'de IŞİD militanlarını kuşatma altında tuttuğunu belirterek, "Silah ve gıda yardım yolları kesilen kuşatma altındaki IŞİD'in safları zayıflamaya başladı. Militanların teslim olmaları daha önce pek görülmüş bir olay değil" diye konuştu.

Irak'ta, terör örgütü IŞİD öncülüğündeki silahlı grupların 2014 yılında Musul başta olmak üzere bazı kentlerin kontrolünü ele geçirmesinin ardından, ülkenin çeşitli yerlerinde IŞİD ile güvenlik güçleri arasında çatışmalar sürüyor.

IŞİD, Suudi Arabistan, Ürdün ve Suriye'ye sınırı bulunan Enbar kentinin bazı bölgelerini kontrol altında tutuyor.

YORUMLAR 7
  • bir müslüman 8 yıl önce Şikayet Et
    O hadisi bir kere çuppelinin degil peygamber efendimizin ikincisi o hadis meshur ve sahihdir hatta günümüzde yasamos en büyük hadis alimlerinden bir albani diyor ki bu hadis sahihdir.
    Cevapla
  • berkan 8 yıl önce Şikayet Et
    tipleri hiç müslümana benziyor mu, görüntüleri Allah aşkına
    Cevapla
  • Xxx 8 yıl önce Şikayet Et
    Cubbeli dine hurafe uyduruk hadis sokuyo..kendi tebasini saf muslumanlari kandriyo..o hala o kamera goruntulerinin hesabini veremedi..
    Cevapla
  • Osman 8 yıl önce Şikayet Et
    Adam (cübbeli) Cebrail (A.S) ile dalga geçen bir Adam,sosyal hayatın her alanında olmasan gereken dinimizi,İnsanları Kuran'dan ve Onun Anlamını Anlmaktan uzaklaştırarak,Hurafelerle,saçma sapan menkıbe ve hikayelerle, Bu Hoca Denilen Kişilerle,Tamamen Halkın Cahil Kesimini Daha da Cahilleştirerek Kendi Din Anlayışlarını Oluşturan ve Bununda Sonucunda İslam Aleminin Hali Ortada Maalesef,....
    Cevapla
  • Mehmet Fatih 8 yıl önce Şikayet Et
    Aynen Kardeşim,Cübbeli Mi,?Dinimizi Uydurma Hadislerle Kurandan Uzaklaştıran Parayala kefen satan bir adamı hoca olarak kabul eden maalesef genel kültürü düşük İslamdan ve Kuran dan bir haber bir kesim, ALLAH onlara Hidayet versin
    Cevapla
  • cübbeli takkeli 8 yıl önce Şikayet Et
    cübbeli hocanın yayınladığı hadisi şerife zayıf diyen zavallılar bu hadisi şerif aynen tecelli ediyor işid dağılıp birbirlerine düşecekler.
    Cevapla
  • Biri 8 yıl önce Şikayet Et
    Algı yönetimi başka bir anlam ifade etmiyor
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Türkiye'den BM'nin Filistin kararı hakkında ilk açıklama
BM'nin tarihi Filistin kararı İsrail'i çıldırttı! Kürsüde antlaşmayı parçaladı