Katar televizyonu son dakika ile verdi!

Katar'da yayın yapan El Cezire televizyonunda; Türkiye'nin Afrin ve Menbiç'e yönelik operasyon için son hazırlıkları yaptığı ifade edildi.

Katar televizyonu son dakika ile verdi!
Katar televizyonu son dakika ile verdi!
GİRİŞ 10.01.2018 08:30 GÜNCELLEME 10.01.2018 08:47
Bu Habere 46 Yorum Yapılmış

Fırat Kalkanı Harekatı ile Türkiye'nin sınır güvenliğini sağlayan Türk Silahlı Kuvvetleri, Suriye'nin kuzeyinde Amerika destekli teröristlerin terör koridoru oluşturmasına izin vermeyecek.

AFRİN VE MENBİÇ

Bu kapsamda sınıra askeri sevkiyaylarına devam eden Türk Silahlı Kuvvetleri, Afrin ve Menbiç'i terör örgütü PKK'nın Suriye'deki uzantılarının elinden alacak.

KATAR TAKİPTE

Bölgede huzur ve güvenliği sağlamayı hedefleyen Mehmetçik, bölgeyi gerçek sahiplerine teslim edecek.

SON HAZIRLIKLAR

Türkiye'nin yaptığı hazırlıklar Katar tarafından da yakından takip ediliyor. Türkiye'yi bölgedeki en önemli müttefiklerinden biri olarak gören Katar'da yayın yapan El Cezire televizyonunda operasyonlar hakkındaki bilgiler son dakika olarak verildi.

"HAREKATIN TÜRKLER İÇİN ZAMANI GELDİ"

El Cezire yayınına katılan El Mutez Billah Hasan adlı muhabir, "Erdoğan, zamanlama açısından bu harekata neden olan sebeplerden bahsetmedi ancak son zamanlarda ABD’nin YPG’ye verdiği desteği keza Halkbank üzerinden ABD’de veya en azından Gülen ile bağlantılı bir ekip tarafından oynanan oyunlarla Türkiye’deki iç istikrarın hedeflediğini açıkça ifade ediyor. Bütün bu nedenleri yan yana koyduğumuzda bu harekatın Türkler için zamanının geldiğini söyleyebiliriz." diye konuştu.

YORUMLAR 46
  • sahin 6 yıl önce Şikayet Et
    burada icraat arayan nasil laf ebeligi yapiyorsa tarihimizdeki icraatlarin nasil gelistigine bertaraf edildigine baksin devletin yarin icraat yapiyoruz deme mecburiyeti de yok bekle icraati gor
    Cevapla
  • Hamidiye süvarisi 6 yıl önce Şikayet Et
    Bom bom bom.kafire ölüm.anladığı dilden konusacaksin kafire.
    Cevapla
  • Misafir 6 yıl önce Şikayet Et
    Madem öyle katarda desdek versin biz okadar yanında durduk katarın
    Cevapla
  • misafir 6 yıl önce Şikayet Et
    karsilik bekleyerek birsey yapmanin ne anlami var
    Cevapla
  • akıl vermeyin 6 yıl önce Şikayet Et
    herkez kafasına göre konuşuyor işi ehline bırakın vardır bir düşündükleri kaçtane komutan mit bürokratlar var siz sabredin allah sabredenlerden yanadır
    Cevapla
  • Kadir 6 yıl önce Şikayet Et
    Kimse boş laf yapmasın Bin yıldır buradayız Türkiye dünkü Devlet değil Tarih okuyun boslaf yapanlar Canakkaleyi Büyük Taruzu Okuyun Herşeyden Önce vatan sever olun Türkoğlu türküsüne kadar Müslümanın Allah icin Yaşasın TurkiyeCumhuriyeti
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Bu soykırım değil de ne?Sorusunu soran sanatçının klibi dünyada ses getirdi
Putin'in 5. dönemi başladı