Davutoğlu ilk mitingini orada yapacak

AK Parti Genel Başkanı ve Başbakan Davutoğlu, 7 Haziran seçimleri dolayısıyla ilk mitingini 25 Nisan'da Erzurum'a gerçekleştirecek.

Davutoğlu ilk mitingini orada yapacak
Davutoğlu ilk mitingini orada yapacak
GİRİŞ 13.04.2015 14:07 GÜNCELLEME 13.04.2015 14:15
Bu Habere 6 Yorum Yapılmış

Alınan bilgiye göre, AK Parti'nin 7 Haziran milletvekili seçimlerine hazırlık kapsamında seçimkampanyası, milletvekili aday listesinin Resmi Gazete'de yayımlanmasının ardından başlayacak.

Genel Başkan ve Başbakan Ahmet Davutoğlu, seçim kampanyası kapsamında ilk mitingi, 25 Nisan'da Erzurum'da yapacak. AK Parti'nin ikinci mitingi, aynı gün Sivas'ta düzenlenecek.

Yetkililer, daha önce ilk mitingin Hakkari'de yapılacağının duyurulduğunu ancak bu ilde gerçekleştirilecek mitingin, Hakkari'de yapımı devam eden havalimanının açılış gününe denk getirilmesinin kararlaştırıldığını bildirdi.

Öte yandan, AK Parti Seçim Beyannamesi ve Aday Tanıtım Toplantısı, 15 Nisan'da Ankara Arena'da yapılacak. Davutoğlu, 16 Nisan'da da bakanlar ve AK Parti MYK üyelerinin katılımıyla, AK Parti SeçimStratejisi toplantısı düzenleyecek. Davutoğlu, 17 Nisan'da ise AK Parti 24. Dönem Milletvekilleri ve eşlerine akşam yemeği verecek.

Davutoğlu'nun ayrıca haftalık taslak programı kapsamında 17 Nisan'da "Yeni Yargı Reformu Stratejisi Tanıtım Toplantısı"na katılması planlanıyor.

KAYNAK: AA
YORUMLAR 6
  • bahadır 9 yıl önce Şikayet Et
    sayın başbakanımızı düzce ye mitinge bekliyoruz
    Cevapla
  • Yavuz 9 yıl önce Şikayet Et
    bir Konyali olarak diyorumki bu dadslar diyarina en güzel seyler yakisir
    Cevapla
  • DADAŞ Ömer 9 yıl önce Şikayet Et
    (devamı) hizmet proje yatırım sıfır bu seçim AKPye sandıkta hüsran yaşatacak anlayacagınız müslüman uyandı ikinci defa olmaz inşallah.yalan söylüyorsam biride çıkıp desin...proje var fikirvar ama yapacak ne kafa nede adama iş başında.
    Cevapla
  • DADAŞ Ömer 9 yıl önce Şikayet Et
    Erzurumda hayat pahalılığı aldı başını gidiyor neyin hesabı bu doğalgaz nisan ayında yakılıyor yakamayanda var gıda,giyim ulaşım,sağlık ve eğitim harcamaları da cabası Erzurum kışmemleketi vergiler(doğalgaz,elektrik,su ve emlak)alınması veilçe,köy yolları berbat resmen yola arpa eksen bitecek köylerin su ve tlf altyabıları yapılmadı KÖYDES tam siyasko anlayacagınız yatırım teşviklerinden 85 yıldır faydalanamıyoruz bürokraklar deneniyle örnekler dolu isteyene şahidiyle yazarım...belediye başkanı desem şimdiki çalışıyor iftira edemen mehmet beyde kurtaramaz seçime kadar çalışmazsa belediyeleride kaybedecekler
    Cevapla
  • Dadaş 9 yıl önce Şikayet Et
    Bu erzurum dolmabahçede hdplilerle poz verenleri affetmeyecek
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Nedim Şener kulis bilgisini verdi! Yargıtay DEM Parti için harekete geçti
Resmen Türkiye’nin 50 milyar TL’sini çaldılar! Vergi oyununun dev faturası...