Erdoğan'ın sözünün ne olduğuna en güzel örnek!

Yerli Düşünce Derneği Genel Başkanı ve BBP Eski Genel Başkan Yardımcısı Metin Gündoğdu, Ordu Havaalanı ile ilgili bir anısını anlattı.

Erdoğan'ın sözünün ne olduğuna en güzel örnek!
Erdoğan'ın sözünün ne olduğuna en güzel örnek!
GİRİŞ 25.05.2015 19:06 GÜNCELLEME 25.05.2015 19:07
Bu Habere 4 Yorum Yapılmış

Gündoğdu, 91 yıllık cumhuriyet tarihinin en eski siyasi partisi olan CHP’nin bugüne kadar verdiği sözlerin yerine getirilmediğini dile getirirken 2010 yılında referandum sürecinde yaşadığı bir anısını şöyle anlattı: 

“2010 referandumu öncesi o zamanlar Başbakan olan Cumhurbaşkanımızın Büyük Birlik Partisi’ni ziyareti esnasında kabul heyeti içerisinde ben de vardım. Heyette olacağımı Ordu’da yayın yapan bölgesel bir gazetemize de bildirmiştim. O günlerde Ordu ilimizin gündeminde havaalanının yapılıp yapılmaması vardı. Gazete her gün  “Havaalanı istiyoruz” manşetleriyle basılıyordu.  Buna istinaden gazetenin sahibi Zeki Özel Bey “Sayın Başbakanımıza müsait olurlarsa havaalanının yapılıp yapılmayacağı ile ilgili hususu sorabilirsen biz de vereceği cevabı manşete taşıyalım” demişti. O günlerde henüz havaalanının ihalesi yapılmamış, yapılacağına dair de kesin bir bilgi paylaşılmamıştı. Ben de ziyarette kendilerine bunu sordum. O da ''Samimi bir şekilde çalışıyoruz, havaalanını inşallah yapacağız” demişti. Görüşme bitiminde gazeteye samimiyetle çalışıldığı, havaalanının yapılacağı bilgisini verdim. Onlar da ertesi gün havaalanının yapılacağını manşete taşımışlardı. Orduluların 50 yıllık hayalinin açılışına çok şükür şahit olduk”

Verilen sözün tutulmasındaki önemi vurgulayan Gündoğdu sözlerine şöyle devam etti:

“Son günlerde birileri bol keseden atıyor, fakat icraat yok. Bugüne kadar vadettikleri icraatları hangi belediyelerde uygulamışlar da bugün konuşuyorlar anlam veremiyorum. Ben yukarıda bizzat yaşadığım bir olayı naklettim. Muhalefetin kulağına küpe olsun diye naklettim. Onlar konuşur, Cumhurbaşkanımız samimiyet ile verdiği sözü yerine getirir.”

YORUMLAR 4
  • emine sertkaya 8 yıl önce Şikayet Et
    İşte bundan dolayı RECEP TAYYİP ERDOĞAN na adam gibi adam diyoruz ya.
    Cevapla
  • metin 8 yıl önce Şikayet Et
    Allah cumhurbaşkanımızdan razı olsun ne söz verdi de bu millete yapmadı? dos düşman diyemez ki şu sözü verdi ama yapmadı diyemez Allah erdoğanımızı başımızdan eksik etmesin eskiye bakınca bu günlerin kıymetini bilmemiz lazım ki Allah bu nimetleri elimizden almasın nimet şükür ister şükürsüz nimette mazallah külfet olur....
    Cevapla
  • gecim 8 yıl önce Şikayet Et
    Bu adam kimdir bilmem ama her yerde cikmaya basladi amaci nedir bilen varmi?
    Cevapla
  • muratlı 8 yıl önce Şikayet Et
    Gercekleri Nakletmen cok deyerli bir insan olduğnu gosterıyor tebrık edıyorum siz gercekleri gorutte inkar edenlere yazıklar olsun Verdıği sözu yerine getiren tek partı var oda ak partidir oaylar ak partiye
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Gelin duvağını toplarken magandanın kurşunuyla vuruldu!
Kayyım iddiaları gündeme bomba gibi düştü! TFF'den açıklama...