Davutoğlu'nun İstanbul'un fethi konuşması

Başbakan Davutoğlu, İstanbul'un fethinin 562.yıl dönümünde "Atamız Fatih karadan gemileri yürüttü, biz de denize havalimanı yaptık" dedi.

GİRİŞ 30.05.2015 19:59 GÜNCELLEME 30.05.2015 20:11
Bu Habere 19 Yorum Yapılmış

İstanbul'un fethinin 562. yıl dönümü kutlamalarının yapıldığı Yenikapı etkinlik alanını yaklaşık 2 milyon kişi doldurdu. Törene Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile Başbakan Ahmet Davutoğlu beraber katıldı.

ATAMIZ FATİH KARADAN GEMİLERİ YÜRÜTTÜ

"Biz Fatih'in torunlarıyız" diyen Başbakan Ahmet Davutoğlu, sözlerine şöyle devam etti; "Atamız Fatih karadan gemileri yürüttü. Biz de denize havalimanı yaptık. Avrupa'nın deniz üzerindeki tek havalimanı bizde"

"EN BÜYÜK HOCAM İSTANBUL'DUR"

Her fırsatta söylerim, benim en büyük hocam İstanbul'dur. Devlet öylesine bir kudrete sahip olmalı ki kendi silahını kendi yapsın, kendi ekonomisini kendi kursun. Bizler sadece büyük ideallere yürümüyoruz, devletimizi kudretli kılmak için yürüyoruz. Size söz veriyoruz. Cumhuriyetimizin 100. yılında bu semada uçan uçaklar yüzde yüz Türk yapımı olacak. Buraya gelmeden 71 vilayette mitingler yaptık, her bir vilayetten sizlere selam getirdim.

YORUMLAR 19
  • osman öztürk 8 yıl önce Şikayet Et
    Allah aşkına Recep Tayyip Erdoğanlı Ak Parti hizmette sınır tanımıyor denizin altından TREN denizin üstünden UÇAK kaldırıyor hizmetse hizmet !
    Cevapla
  • hassan 8 yıl önce Şikayet Et
    fotokopi sende.çen çen çen konuşup duruyorsun.anlayanda yok ne dediğini.öööle bakıyolar işte.iki soru soruyom seni destekleyenlere.yaptıkları sadece kem küm.
    Cevapla
  • bozbey 8 yıl önce Şikayet Et
    birr işi bilen yapar,az bilen akıl verir, bilmeyen eleştirir, yapamayan çamur atar..
    Cevapla
  • massan 8 yıl önce Şikayet Et
    hasooo anlama kapasitene sahip olsaydın, 4 yıl isteyene, SSK nın 6 yılını hatırlatırdın, o da nötere gitmezdi, benim adım kemal kem küm, ekonomiye gümmmm...
    Cevapla
  • akpli 8 yıl önce Şikayet Et
    Hedef 2023
    Cevapla
  • Panzehir 8 yıl önce Şikayet Et
    Bugün denizin üstündeki o havalimanından İstanbul'a uçtum. O bölgenin insanı olarak ne büyük nimet ne büyük kolaylığa kavuştuğumuzu yaşayarak anladım. Eser üretmek budur! Millete hizmet budur! Gerisi laf-u güzaf... Düşünenlerden, planlayanlardan, yapanlardan Allah razı olsun.
    Cevapla
  • RTE 8 yıl önce Şikayet Et
    Zoruna mi gitti hasan adresi verse yapsin
    Cevapla
  • KARADAN YÜRÜTME 8 yıl önce Şikayet Et
    "Atamız Fatih gemileri karadan yürüttü" Siz de Atamız Süleyman Şahı sandukasıyla karadan yürüttünüz sn. başbakanımız!
    Cevapla
  • evet bir tek Türkiye yaptı 8 yıl önce Şikayet Et
    kaçırdığı sandukayı flime alacağım diye asker kaybeden tek ülke
    Cevapla
  • mert 8 yıl önce Şikayet Et
    orda kalsaydı, belki süriyeye girerdik, belki İşidle savaşırdık, belki birkaç askerimiz ölürdü,kandan beslenenler zayıf kaldı, ulan utanın be ordan vatandaşını sağ kurtaran birtek Türkiye oldu, her ülkeden kameranın önünde asker kestiler kim ne yürütebildi, yürrrrüüüü sırtını göreyim
    Cevapla
  • cik cik 8 yıl önce Şikayet Et
    ufak at.azda tarih oku.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Kamuda sıkı tedbir dönemi: Sert frenle tasarruf
Hamas'tan ateşkes açıklaması: Kapıyı kapatmadık