Sözcü gazetesi bu kez manşetten çuvalladı!

Sözcü Gazetesi, Karadeniz Bölgesi'nde çözüm süreci için ziyaretlerde bulunan Akil İnsanlar heyetinin beş yıldızlı otel terasında, kuş sütünün eksik olduğu bir kahvaltı yaptığını manşetine taşıdı.

Sözcü gazetesi bu kez manşetten çuvalladı!
Sözcü gazetesi bu kez manşetten çuvalladı!
GİRİŞ 21.05.2013 11:26 GÜNCELLEME 21.05.2013 11:39
Bu Habere 23 Yorum Yapılmış

Her fırsatta akil insanları hedefine koyan Sözcü gazetesi yine bir manipüle habere imza attı. Onlardan en sonuncusu bugün manşetine taşıdığı bir kahvaltı haberiydi.

Haberde, 'Deniz Manzarasına karşı kahvaltı keyfi' diye verilmiş ve kahvaltının 5 yıldızlı bir otelin terasında yapıldığı yazılmıştı.

Oysa Akil İnsanlar'ın kahvaltı yaptığı yer, Akil İnsanlar heyetinde yer alan gazeteci Yıldıray Oğur'un Rize'deki baba eviydi. 'Bir tek kuş sütü eksik' denilen kahvaltı ise Oğur'un annesinin hazırladığı kahvaltıydı.



YILDIRAY OĞUR TWİTTER'DAN TEPKİ GÖSTERDİ
Karadeniz bölgesi Akil İnsanlar heyetinde yer alan Yıldıray Oğur, sosyal paylaşım sitesi Twitter'dan Sözcü Gazetesi'nin manşetine tepki gösterdi. Oğur, konuyla ilgili 'Sözcü'nün 5 yıldızlı otel terası bizim Rize'deki evin balkonu, bi kuş sütü eksikti dediği annemin kahvaltı sofrası.:' yazdı.

YORUMLAR 23
  • yavuz kemal 10 yıl önce Şikayet Et
    gökhan babalara gelmişsin sende Sözcünün gazını yemişsin. haber aynen şöyle " akil insanlar 5 yıldızlı otellerde konaklıyor. Karadeniz akil grubu da .... " yani 5 yıldızlı otellerin hemen arkasından karadeniz akil grubu daaaaaaaaa denirse. aynı şeyi bu grubunda deniz manzarası eşliğinde yaptığı ima ediliyor. her haltı yazan sözcü buranın yıldıray oğurun baba evi olduğunu kasıtlı söylemiyor. senin gibiler de inanıyor
    Cevapla
  • gokhan baba 10 yıl önce Şikayet Et
    gerçeği görmeyenler. sözcü okumam sevmem de...ancak burda yanlışlık var..sözcü 5 yıldızlı bir otel terası yazmamıştı...deniz manzaralı bir terasta kahvaltı diye yazmıştı...sanırım buda doğru..ortada yalan yok..Akilleri savunacağız diye komik duruma düşmeyin bence...haber7 son zamanlarda zaten objektif haber yapamıyor...ama olsun..yine de takip edeceğiz...şunu unutmayın..bu sürece karşı olan yüzbinlerce insan var...hepsini kanla beslenenler ya da çözüme karşı olanlar olarak anlatmak insafsızlıktır...ben çözüm istiyorum ama örgüt dayatmalarıyla değil...örgüt paçavralarının serbest, gösterilerinin koruma altında olduğu ülkemizde, türk bayrağı açmak provakasyon, yapılan eylemler de çözümü baltalamak olmuşsa ve siz hala gerçeği söyleyemiyorsanız sizin de objektifliğinizi bi düşünmenizi öneririm....DÜRÜST OLUN...AZCIK GERÇEĞİ DE GÖRÜN....
    Cevapla
  • müslüman kurtuldu 10 yıl önce Şikayet Et
    israilin hareetz gazetesi . bu doğan medyasından kat be kat daha dürüst. inanmayan karşılaştırsın
    Cevapla
  • Asım Arı 10 yıl önce Şikayet Et
    Sözcü. Gazete diye alanlar düşünsün
    Cevapla
  • serdar kıran 10 yıl önce Şikayet Et
    aslanım sözcü be. nasılda sallamış be aslında dünya atmasyon yarışması düzenleseler ( tabi gazeteler için ) sözcü birinci gelmesse ben bir şey bilmiyorum zira herifler masa başında haber yapıyorlar halk sokaktaymış :)))
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan öğretmene şiddet açıklaması
Protestocu gençleri hedef aldı! Skandal sözler: Filistinlilerin işgal ettiği topraklar…