Çarşaf üzerine taktığı kravat olay oldu

Kadın ilahiyat Araştırmacısı Habibe Ayvacı beyaz çarşafının üzerine kravat takınca stüdyo bir anda karıştı.

Çarşaf üzerine taktığı kravat olay oldu
Çarşaf üzerine taktığı kravat olay oldu
GİRİŞ 28.12.2014 12:08 GÜNCELLEME 28.12.2014 12:08
Bu Habere 10 Yorum Yapılmış

Yapımcılığını Fatih Polat'ın üstlendiği TVEm'deki Gerçekler programın konuklarından İlahiyat Araştırmacısı Habibe Ayvacı beyaz çarşafının üzerine kravat takınca stüdyo bir anda karıştı.

"Kadın İmam Olur mu?" 
tartışmasının yapıldığı programda yorumculardan Araştırmacı-Yazar Yüksel Mert , çarşafın üzerine kravat takan Ayvacı'yı show yapmakla suçladı. Ayvacı da show yapmadığını söyleyerek sinirlendi ve dış "görünüşle değil, siz insanların düşünceleriyle ilgilenin" yanıtını verdi.

Beyaz çarşaf giyen ve üzerine de kravat takan Habibe Ayvacı'nın bu tarzı izleyicilerden de tepki aldı. Programla ilgili görüşlerini telefon ya da sosyal medya aracılığı ile bildiren binlerce kişi tesettürde çarşafın üzerine kravat takılması gibi bir durumun söz konusu olmadığını belirtti. Bir kısım izleyiciler ise İslam'ın özgürlükler dini olduğunu, isteyen kişinin belirlenen örtünme kriterlerini taşıdıktan sonra kravat takabileceğini, kravat takılmaz diye bir yasağın olmadığını söyledi...

Programda hararetin artması üzerine Habibe Ayvacı çarşafının üzerindeki kravatı çıkarttı ve "bu kravatı Yüksel Mert'e hediye ediyorum" dedi...

YORUMLAR 10
  • gül 9 yıl önce Şikayet Et
    s.a ilk olarak islamda tesettür kiyafetinin rengi koyu renklerden secilmeli.ikinci olarak hanimlar disariya makyajli olrak cikamazlar.takilan giravat köleligi simgeliyor,gercek olan kadina asil özgürlügü islam vermistir.önce bir ilahiyatci olarak güzel örnek olmak gerekir.
    Cevapla
  • hakan yilmaz 9 yıl önce Şikayet Et
    tamamen sov böyle insanlar gündeme gelmek icin cikarlari icin dini motivleri bile kullanmaktan cekinmezler...
    Cevapla
  • Hamza 9 yıl önce Şikayet Et
    Bu tip insanlar tarihin her vaktinde olmuştur. Vaktiyle de bir adam camiyi telvis etmiş, ta bilineyim diye.
    Cevapla
  • Yorumcunun biri 9 yıl önce Şikayet Et
    Yahu ne diyeyim! Din alimi değilim fakat tesettürün de setr etmek örtünmek dikkati celb etmeyecek şekilde bürünmek olduğunu da biliyorum. Bana göre çarşafın üzerine kravat takmak şöyle dursun bu şahsın beyaz çarşaf giymesi bile tartışılır. Ne bileyim Allah hepimizi doğru yola sevk etsin!
    Cevapla
  • fatih 9 yıl önce Şikayet Et
    Elinin hamuruyla erkek işine karışmasın o hanımefendi.. kadından imam olmaz olamaz
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Ernest Muci, Beşiktaş'ı kupada finale taşıdı
Dünya ekonomik büyümesine katkı sağlayacak ülkeler açıklandı! Türkiye kaçıncı sırada?