Ünlü isimlere narkotik operasyonu: 55 gözaltı

İstanbul'da sabah saatlerinde yapılan narkotik operasyonunda çok sayıda ünlü isim gözaltına alındı.

Ünlü isimlere narkotik operasyonu: 55 gözaltı
Ünlü isimlere narkotik operasyonu: 55 gözaltı
GİRİŞ 05.08.2013 09:44 GÜNCELLEME 05.08.2013 20:05
Bu Habere 19 Yorum Yapılmış

İstanbul, Ankara, Bodrum ve Çeşme'de düzenlenen narkotik operasyonunda aralarında Kenan İmirzalıoğlu, Sarp Apak, Şahin Irmak, Gökçe Özyol, Nehir Erdoğan, Mehmet Erdem ve İlker Aksum gibi ünlü isimlerin de bulunduğu 55 kişiyi gözaltına alındı.

Edinilen bilgiye göre, gözaltına alınan isimlerin uzun süredir takip edilen bir uyuşturucu şebekesiyle görüşmeleri tespit edildi. Bunun üzerine bu sabah eşzamanlı operasyonlar yapıldı. Operasyondalarda Kenan İmirzalıoğlu, Nehir Erdoğan, Sarp Apak, İlker Aksum, Şahin Irmak, Gökçe Özyol, Engin Altan Düzyatan gibi ünlülerin de aralarında bulunduğu 55 kişi gözaltına alındı.

BAZI SANATÇILAR ADLİ TIP'A GÖTÜRÜLDÜ

Ünlü isimlerin gözaltına alındığı narkotik operasyonunda gözaltına alınanlardan bir bölümü İstanbul Emniyet Müdürlüğü'ndeki işlemlerinin ardından bir takım testler için Adli Tıp Kurumu'na götürüldü.

"GÖZALTINDA DEĞİLİZ YA"

Emniyete getirilen Sarp Apak basın mensuplarının "niçin gözaltına alındınız" sorusu üzerine "Bilmiyorum, ben de bilgi alacağım, hiçbir bilgim yok" yanıtını verdi. Oyuncu İlker Aksum ise, "Gözaltında değiliz; öyle bir ifade, şeye, arkadaşlara geldik. Allah Allah ne gözaltısı" yanıtını verdi.

KENAN İMİRZALIOĞLU EMNİYETTE

İstanbul Narkotik Şube tarafından bu sabah düzenlediği oparosyonda gözaltına alınan ünlü isimler arasında yer alan Kenan İmirzalıoğlu sağlık kontrolünden geçirildikten sonra İstanbul Emriyet Müdürlüğü'ne getirildi. İmirzalıoğlu, emniyet girişinde basın mensuplarının "niçin gözaltına alındınız" sorularına "birazdan öğreneceğim" yanıtını verdi.

 İLKER AKSUN SERBEST BIRAKILDI

İstanbul'da düzenlenen narkotik operasyonu kapsamında gözaltına alınan sinema sanatçısı İlker Aksun serbest bırakıldı.

ŞEHİR DIŞINDAKİ SANATÇILAR EMNİYETE GETİRİLDİ

İstanbul dışında gözaltına alınan 5 ünlü isim İstanbul Emniyet Müdürlüğü'ne getirildi. Narkotik Şube Müdürlüğü tarafından bu sabah düzenlenen operasyonda Çeşme'de gözaltına alınan Engin Günaydın, Engin Altan Düzyatan, Kargo'nun solisti Koray Candemir, Bodrum'da gözaltına alınan Özge Özpirinç ve Hakan Yılmaz İstanbul Emniyet Müdürlüğü'ne getirildi. Hakan Yılmaz, emniyet girişinde basın mensuplarının "Niçin gözaltına alındınız" sorusuna "Vallahi bilmiyorum herhalde ifademize başvuracaklar, birazdan öğreniriz sizinle de paylaşırız." dedi. Uyuşturucu kullanıyor musunuz? sorusunu ise "Hayır" yanıtını verdi.

KAYNAK: AJANSLAR
YORUMLAR 19
  • Ahmet Gül 10 yıl önce Şikayet Et
    Hiçmi ünlü görmedik !. Bunlara ünlü diye diye zoraki ünlü yapacaksınız ! Bunların çoğu Çapulcu aslında !
    Cevapla
  • bekir terzi 10 yıl önce Şikayet Et
    abi ünlümüsün paran mı var. o halde illaki pis işlere bulaşmışsındır veya ceviriyorsundur. yazık be parayı gören yoldan çıkıyor. neden mi söylüyorum. çünkü daha bu güne kadar özellikle bu konularda beni şaşırtan ünlü sayısı bir elin parmaklarını geçmez. kaç ünlü islam adına örnek teşkil ediyor. tabi ki hiçbirisi. yahudi medya patronları birilerini ünlü edecekse tabiki bu insanlar illaki ucundan pisliğe bulaşık olmalı veya meyletmeli...
    Cevapla
  • Tufan KOPARAN 10 yıl önce Şikayet Et
    SENDE Mİ KAR ADAYI... Yazık birde bizlere örnek olacaklar
    Cevapla
  • murat demi 10 yıl önce Şikayet Et
    Normal bir şey. reklam filmlerinde veya dizilerde oynayanlara bukadar çok para verilirse tabi sonu ne olacakki , uyuşturucuya gidecegi belli zaten, memurların canı çıkıyor ay sonunu bekleye bekleye , adamlar 10 sn ye reklam için milyonları götürüyor, onlarda ne yapsın okadar çok para ancak uyuşturucuya harcanır cami yada okul yaptırmak bunların aklına gelmez... yıllar sonra sokakta ayyaş birşekilde beş parasız kalır bunlar...
    Cevapla
  • Murat Osmanoglu 10 yıl önce Şikayet Et
    insanda Allahla SIKI baglanti olmayinca... Neden Reha Yeprem, Dursun erzincanli vs. insanlar bunlar arasinda yok!! Cünkü iMAN var vesselam....
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Özgür Özel-Bahçeli görüşmesi sona erdi: Özel, görüşmenin detaylarını açıkladı
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Kuveyt Emiri'ni karşıladı