Zeki Müren'in kemikleri sızlayacak

Bursa'da, "Sanat Güneşi" Zeki Müren'in babası Kaya Müren'in mezarını örten bronz kubbe çalındı.

Zeki Müren'in kemikleri sızlayacak
Zeki Müren'in kemikleri sızlayacak
GİRİŞ 19.04.2014 14:37 GÜNCELLEME 19.04.2014 15:56
Bu Habere 3 Yorum Yapılmış

Yıldırım ilçesindeki Emirsultan Mezarlığı'na gelen kişiler, Zeki Müren'in mezarının yanında bulunan babası Kaya Müren'in mezarının üstündeki 4 mermer sütunun üzerine konulmuş bronz kubbeyi yerinden çıkardı.

150 KİLOLUK KUBBEYİ ÇALDILAR

Bu sırada mermer sütunlara da zarar veren zanlılar, yaklaşık 150 kilogram ağırlığındaki kubbeyi çaldı.

VATANDAŞLAR TEPKİ GÖSTERDİ

Durumun bildirilmesinin ardından bölgeye gelen polis ekipleri, mezarda inceleme yaptı. Öte yandan, ziyaret için mezarlığa gelen vatandaşlar, hırsızlığa tepki gösterdi. Kaya Müren'in mezarının üstündeki kubbenin, 2007 yılında da çalınma girişiminde bulunulduğu öğrenildi.

KAYNAK: AA
YORUMLAR 3
  • hasanzafergülten 10 yıl önce Şikayet Et
    MEZAR HIRSIZLARI. Mezarları soyan kişilerin,yine aynı mezarlıkta ,mezar kazma,çapa ve mezar sulama gibi işleri yapan kişilerden olduğunu tahmin ediyorum. çünki bir mezarın üstünde bronz levha olduğunu,falan mezarın taşının tarihi olduğunu onlardan iyi kim bilebilir. bizim müslüman mezarları iyi korunmuyor zaten,her tarafları açık hırsızlığa karşı. birde hiristiyan (rum)mezarlarını görseniz,etrafları yüksek duvarla çevrili,duvarın üstüne cam parçaları ve keskili tel koymuşlar üstelik,içlerinde kamera sistemi bile var,bekçisi var.müze gibi korunuyor. devletin mezarlara 1-2 polis koymaya gücü yok mu,hem gereklide,bazı mezarlarda uyuşturucu,silah bile saklıyorlar,alım satımını yapıyorlar.
    Cevapla
  • celal okur 10 yıl önce Şikayet Et
    kemikleri mi sızlayacak!. Ömrünü Allah cc. ın emir ve yasaklarına göre geçirmeyen herkesi cehennem çukurlarından birisi olan mezar bekliyor. kemiklerin sızlaması ifadesi buna göre çok çok hafif kalır! HADİS- İ ŞERİF: İnsan ömrünü nasıl geçirirse öyle ölür,nasıl ölürse öyle haşrolur! ömrünü saz-caz-çalgı-dans ile geçirenin ölümünün de böyle olduğunu gördük.Allah cc. bizlere (bana) ölümü ya camide ya da cami yolunda göstersin inşaallah.
    Cevapla
  • sahin yerlikaya 10 yıl önce Şikayet Et
    hırsızın günahı. eee bu dünya hırsızlar haklı demiyorum ama ev sahibinin hiçmi günahı yok.
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Kassam Tugaylarının keskin nişancısı İsrail askerini böyle avladı
Blu Tv'nin sahibinden skandal sözler: İsrail katliamını böyle meşrulaştırdı!