Osmaniye'deki bebek cinayetinde kan donduran ayrıntı

Osmaniye'nin Kadirli ilçesinde bir köpeğin cesedini bulup yemeye çalıştığı bebekle ilgili şok bir ayrıntı ortaya çıktı.

Osmaniye'deki bebek cinayetinde kan donduran ayrıntı
Osmaniye'deki bebek cinayetinde kan donduran ayrıntı
GİRİŞ 03.05.2014 17:20 GÜNCELLEME 03.05.2014 17:32
Bu Habere 4 Yorum Yapılmış

Osmaniye'nin Kadirli ilçesinde toprağa gömülerek öldürülmüş şekilde bulunan bebeğin katil zanlısı, 16 yaşındaki lise öğrencisi annesi çıktı. Çıkarıldığı mahkemece tutuklanan öğrencinin, bebeğini diri diri toprağa gömdüğünü söylediği öğrenildi.

Edinilen bilgiye göre ilçeye bağlı Yenigün köyünde bir tarlaya gömülen ve başıboş bir köpek tarafından bulunan 15 günlük kız bebeğin cesediyle ilgili soruşturma başlatan jandarma ekipleri, bebeğin içine konularak gömüldüğü market poşetindeki alışveriş barkodundan yola çıkarak alışveriş yapılan marketi ve güvenlik kamerası kayıtlarını inceledi.

15 Nisan tarihli barkodun ait olduğu marketin güvenlik kamerasını izleyen ekipler, bebeğin annesinin 16 yaşındaki lise öğrencisi Z.T. olduğunu tespit etti. Gözaltına alınan Z.T., jandarma karakolunda suçunu itiraf etti.

BEBEĞİ DİRİ DİRİ GÖMDÜ

Suçunu itiraf eden katil zanlısı anne, iddiaya göre ilk ifadesinde bebeğin babasının amcasının oğlu olan A.T. olduğunu belirterek A.T.'nin kendisiyle zorla cinsel ilişkiye girdiğini iddia etti. Amcasının oğlu A.T. ile girdiği ilişkinin ardından hamile kaldığını öğrenen lise öğrencisi Z.T., ailesinden ve okuldan bol elbiseler giyerek hamileliğini gizlediğini belirtti. Doğum yaptıktan sonra bebeği ortadan kaybetmek için Yenigün köyündeki boş araziye giden Z.T., iddiaya göre bebeğini diri diri toprağa gömdüğünü itiraf etti.

OKUL ÜNİFORMASIYLA ADLİYEDE

Jandarmada yapılan sorgulamanın ardından katil zanlısı anne Z.T. ve bebeğin babası olduğu iddia edilen A.T. bugün Kadirli Adliyesi'ne çıkarıldı. Cumhuriyet savcılığında ifadeleri alınan Z.T. ve A.T., tutuklanmak üzere nöbetçi mahkemeye sevk edildi.

Sevk edildikleri nöbetçi mahkemece tutuklanan anne Z.T. ve A.T., Osmaniye Kapalı Cezaevi'ne gönderildi.

Bu arada adliye çıkışında Z.T.'nin üzerinde okul üniforması olması dikkat çekti.

(İHA)

YORUMLAR 4
  • bayan x :) 10 yıl önce Şikayet Et
    farkındalık.... 9 ay yaa bu 9 ay. nasıl olur da farkedilmez, nasıl olur da saklanabilir. insanın oturması kalkması bile değişiyor, kaldı ki vücut değişmesin ve bu farkedilmesin... bi de kendi kendilerine doğuruyorlar, atıyorlar... diğer bayanlar doğum yapıyorda kaç gün hastanede sonrasında kaç gün evde yatıyorlar...
    Cevapla
  • bayan tahmin 9 yıl önce Şikayet Et
    ailesi cinayetin içinde nasıl bir anne o yaştaki kızının hamileliğini farketmez
    Cevapla
  • Faruk Doğrusöyler 10 yıl önce Şikayet Et
    Su uyur, şeytan uyumaz.... İnsanoğlunun ebedi düşmanı yine bir işiyle kendini gösterdi, her zaman anı kolluyor her zaman fırsat arıyor, en ufak bir açıklıktan içeri sızıyor ve zehrini salıyor. Allah(cc) Anne-babamızı, evlatlarımızı, bizleri ve müslümanları dinimizi samimi öğrenip, samimi yaşayanlardan, şeytanın ve nefsimizin fitnelerine karşı sapmadan, saptırmadan ayakta duranlardan eylesin.
    Cevapla
  • murat ethem 10 yıl önce Şikayet Et
    RAHİBELER DE TESETTÜRLÜDÜR. öyle bir nesil yetişmişki müslümanlığı başörtüsünden ibaret zannediyor... sokaklarda caddelerde başörtüsü resmen zulüm görüyor. allah sonumuzu hayretsin
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Brezilya'da felaket! Acı bilanço paylaşıldı! Türkiye'den açıklama geldi
Kamuda tasarruf paketinin detayları belli oldu