Çok para harcayan oğlunu bıçakladı

Adana’da bir icra memuru, çok para harcadığı için emekli polis memuru babası tarafından bıçaklandı.

Çok para harcayan oğlunu bıçakladı
Çok para harcayan oğlunu bıçakladı
GİRİŞ 21.12.2014 10:41 GÜNCELLEME 21.12.2014 10:41
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Edinilen bilgiye göre, olay Çukurova ilçesi, Güzelyalı Mahallesi’nde meydana geldi. İddiaya göre icra memuru Mehmet Bilici (37) 112 sağlık ekiplerini arayarak bıçaklandığı ihbarında bulundu.

Olay yerine gelen sağlık ekipleri Bilici’ye ilk müdahaleyi yaptı. Bilici, polise, yolda yürürken kağıt toplayan bir çocuğun sigara istediğini ancak vermeyince kendisini bıçaklayıp kaçtığını söyledi.

Polis bunun üzerine olay yerinde belirtilen kağıtçı çocuğu yakalamak için çalışma başlattı.

Yaralanan Bilici ise ambulansla Adana Devlet Hastanesi’ne kaldırılarak ameliyat edildi.

Ameliyatın ardından Bilici’nin yanına giden polis olaydan hemen sonra bıçaklandığı yerde yapılan araştırmada kağıtçı çocuklara rastlanmadığını söyledi. Bilici ise, "Beni emekli polis olan babam bıçakladı. Ben icra memuruyum yolda giderken babam benimle ’çok para harcıyorsun’ diyerek tartıştı. Bende karışmamasını söyledim. Bunun üzerine sinirlenerek bıçağı bana saplayıp kaçtı. Bende olay yerinden yürüyerek Turgut Özal Bulvarı’na çıktım. Babam olduğu için onun beni bıçaklandığını söyleyemedim" dedi.

Bunun üzerine polis emekli polis memuru Polat Bilici’yi (57) evinde gözaltına aldı.

Emniyetteki sorgusu tamamlandıktan sonra adliyeye sevk edilen baba çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.

KAYNAK: İHA
YORUMLAR 1
  • zafer 9 yıl önce Şikayet Et
    olayın içyüzü belli oluyor,yani çok para harcıyorsun demenin asıl manası,adamın icra memuru olan oğluna RÜŞVET mi yiyorsun,bu değirmenin suyu nereden geliyor demesi gibi birşey anladığım kadarıyla. demek ki oğlunu bıçaklayan emekli polis memuru bir namus timsaliymiş ve aile şerefine leke düşürmemek için oğlunu bıçaklamış sanırım,benim olaydan anladığım bu,yoksa oğlunun çok para harcaması bir sebeb değil.
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Türkiye ve Almanya'dan İsrail'e uyarı niteliğinde açıklama
Bu soykırım değil de ne?Sorusunu soran sanatçının klibi dünyada ses getirdi