Bardak çektirdi, sırtı yandı

Çinli Li Lin, donmuş omzuna bardak çektirmenin yararlı olacağı yönündeki tavsiyeler üzerine bu yönteme başvurdu. .

Bardak çektirdi, sırtı yandı
Bardak çektirdi, sırtı yandı
GİRİŞ 25.06.2016 11:31 GÜNCELLEME 25.06.2016 12:10
Bu Habere 3 Yorum Yapılmış

1 ay boyunca seansların hepsinde bardaklar aynı yerlere yerleştirip o şekilde çekilince adamın sırtı yandı.

1 aylık seansın son 10 gününde bardakların yerlerinde kabarcıklar oluşmaya başlayınca Li Lin, tedaviden şüphe duymadığı için yarım bırakmadı. Eşinden sırtına yağ ile masaj yapmasını istedi ve bardak çektirmeye devam etti.

Son seanstan dönüşte ateşi çıkan ve kendini iyi hissetmeyen Li Lin hastaneye gitti. Li Lin, acil servise 37.7 derece ve sırtı tamamen şiş bir halde gitti. Yapılan muayene sonucu, Li Lin'in sırtında ve vücudunda bakteriyel enfeksiyon tespit edildi. Doktorlar, Li Lin'in bardak çektirmeye devam etmesi durumunda kan zehirlenmesine maruz kalabileceğini ifade ettiler.

Uzmanlar, yan etkisi yok diye bilinen bardak çektirme yönteminin sürekli aynı bölgeye yapıldığı zaman ciltte yanma ve enfeksiyona sebep olabileceğini bu yüzden bardakların farklı yerlere yerleştirilmesi gerektiğini söylüyorlar.

YORUMLAR 3
  • simafir 7 yıl önce Şikayet Et
    hacamat değil bunların yaptığı:Bunlar kupayı çektikten sonra kan toplayan bölgeyi elle sertçe sıvazlayarak toplanan kanı geri dağıtıyorlar. bu yöntem rahatlama verir. Ama hacamatta ise kupalama sonucu kan toplayan yere ufak çizikler atılır ve deri altındaki faal olmayan pis kan vucuttan atılır.. bu şekilde vucuda faydası çoktur.
    Cevapla
  • ▪▪▪ 7 yıl önce Şikayet Et
    hacamat mi bu
    Cevapla
  • degil 7 yıl önce Şikayet Et
    degil
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Kamuda tasarruf paketinin detayları belli oldu
Beşiktaş'a Ernest Muci piyangosu! İngiliz devi dudak uçuklatan rakamla geliyor