Erdoğan: Allah'a hamdolsun bu tuzağa düşmedik!

Başbakan Erdoğan, "Türkiye, kurulan onca tuzağa rağmen nifak tuzağına düşmemiştir. Alevi ve Sünniler birbirlerinin yegane hamileridir" dedi.

GİRİŞ 21.07.2014 22:02 GÜNCELLEME 21.07.2014 22:05
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

Cumhurbaşkanı adayı ve Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Ankara'da katıldığı iftar programında önemli açıklamalar yaptı.

Erdoğan, "Ortadoğu'da kardeşleri Şii ve Sünni diye ayırıp birbirlerine düşürmek isteyenler bu kirli oyunu Türkiye'de de oynamak istediler. Zaman zaman da bu oyunu ısıtıp, Türkiye'de servis etmek derdindeler. Allah'a sonsuz kere hamdolsun ki Türkiye, kurulan onca tuzağa rağmen bu nifak tuzağına düşmemiştir. Allah'ın izniyle de düşmeyecektir. Alevi ve Sünniler birbirlerinin yegane hamileridir" dedi.

Erdoğan, "İnanın ülkemizin dışında, Batı dünyasındaki ülkelerin birçoğu ne yazık ki bizi birbirimize düşürmek için her türlü planı, projeyi yapıyorlar" diye konuştu.

YORUMLAR 2
  • kuzey güney 9 yıl önce Şikayet Et
    Alevi Sünni gerginliği en tehlikeli tuzak. bu tuzağa düşmemek için azami gayret göstermekte fayda var..
    Cevapla
  • osman öztürk 9 yıl önce Şikayet Et
    Hanedan-ı Âl-i Osman Sen ki Osmanlı Payitahtının veliahtı Recep Tayyip Erdoğan,sın,,,. YENİ TÜRKİYE herkes iyi bilsinki FİLİSTİN,E yağdırılan bu bombalar aslında ANKARA,YA atılıyor. Büyük bir haçlı ordusu ile karşı karşıyayız, BİRLİK zamanı RECEP TAYYİP ERDOĞAN,A sahip çıkma zamanı gerekirse ölme zamanı ALLAH yar ve yardımcımız olsun.
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Azerbaycan'dan son dakika Fransa duyurusu: Olacaklardan bizi sorumlu tutmasın!
Kassam Tugaylarının keskin nişancısı İsrail askerini böyle avladı