Kılıçdaroğlu'ndan 'operasyon' açıklaması

FETÖ'ye finansal destek sağladığı iddiasıyla Koza Holding'e yönelik başlatılan operasyonu Kılıçdaroğlu da değerlendirdi.

Kılıçdaroğlu'ndan 'operasyon' açıklaması
Kılıçdaroğlu'ndan 'operasyon' açıklaması
GİRİŞ 01.09.2015 11:23 GÜNCELLEME 01.09.2015 11:23
Bu Habere 17 Yorum Yapılmış

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Koza İpek Holding şirketlerindeki aramaya ilişkin, "Bu konuda hükümeti dikkatli olmaya, tutarlı olmaya ve bizi dünyaya rezil etmemeye davet ediyorum" dedi. 

Kılıçdaroğlu, adli yılın açılışı dolayısıyla Yargıtay Birinci Başkanlığınca düzenlenen törene gelişinde, Koza İpek Holding'in 23 şirketinde başlatılan aramaya ilişkin soruyu yanıtladı. 

"Baskı devam ediyor ama dikkatle takip ediyoruz" diyen Kılıçdaroğlu, medyası susturulan bir ülkede demokrasiden söz edilemeyeceğini söyledi. Kılıçdaroğlu, "Bu konuda hükümeti dikkatli olmaya, tutarlı olmaya ve bizi dünyaya rezil etmemeye davet ediyorum" diye konuştu.

KAYNAK: AA
YORUMLAR 17
  • dirhem 8 yıl önce Şikayet Et
    sen git ataşehirdeki yandaşlarınla takıl.
    Cevapla
  • Hamza 8 yıl önce Şikayet Et
    Her fırsatta insanların dindarlığına saldıran insanlar dini olduğunu iddia eden bir cemaate sahip çıkıyor. Dikkatle takip ediyoruz.
    Cevapla
  • ömer 8 yıl önce Şikayet Et
    Örgüt savunucuları
    Cevapla
  • Fadil 8 yıl önce Şikayet Et
    Sayin Kilictaroglu tamam partinizi rezil etmemeye özen göstericez ama sizde kendinizi rezil etmeyi birakin yoksa bizim cabamiz yetmez.
    Cevapla
  • halk 8 yıl önce Şikayet Et
    rezilmi :D bu adamın gafları komedi filmi gibi.En basiti kuldan utanmayız Allahtan korkmayız diyen şahıs rezil olmaktan bahsediyor :D
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
İnsansız kara aracı BARKAN, yeni silahıyla sahada
Türk SİHA’ların ‘yerli’ gözü: Milyar dolarlık mesele