Cumhurbaşkanı Erdoğan’a ’rekor’ çağrı

Osmaniye’nin Kadirli ilçesinde 4 bin 444 öğrenci Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ı 25 Mayıs’taki etkinliğe davet ettiler.

GİRİŞ 25.04.2016 13:57 GÜNCELLEME 25.04.2016 16:56
Bu Habere 4 Yorum Yapılmış

Osmaniye’nin Kadirli ilçesinde 4 bin 444 öğrencinin katılımıyla gerçekleştirilen programda Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ı 25 Mayıs’taki etkinliğe davet eden şarkıyı söyleyen öğrenciler, “En çok çocukla video davetiye” rekorunu kırdı.

BİR HAFTA BOYUNCA ÇALIŞTILAR

Kadirli Şehir Stadyumu’nda yapılan rekor denemesinin hazırlıkları bir ay öncesinden başladı. Önce “Koştuk güldük oynadık, resim yaptık boyadık. El ele sevgiyle birbirine uladık. Rekor kıracağız biz duysun bunu tüm cihan özel davetlisiniz Recep Tayyip Erdoğan” dizeleriyle başlayan şarkı bestelendi. Rekor denemesine katılacak olan ilçedeki pilot okul seçilen okullarda öğrenciler bir hafta boyunca şarkıyı çalıştılar. Rekor günü geldiğinde 4 bin 444 öğrenci Kadirli Şehir Stadyumunda toplandı. Hep bir ağızdan şarkı söyleyip yaptıkları resimleri ve Türk bayraklarını sallayan öğrencilerin bu davet şekli ise dakika dakika videoya alındı.

Dünya Çocuk Rekorları Rekor Tescil ve Hakem Heyeti Başkanı Prof.Dr. Orhan Kural’ın gözlemci olarak katıldığı “En çok çocukla video davetiye” rekoru tescil edildi.

"İNŞALLAH GELECEKTİR"

Kadirli İlçe Milli Eğitim Müdürü Sami Cömert yaptığı açıklamada, “25 Mayıs’taki Kadirli’de gerçekleştireceğimiz dünyanın en uzun çocuk resim sergisi açılışına sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ı bu şekilde davet etmek istedik. Biz çocuklarımızı sanatla buluşturmak sanatla bir araya getirmek istedik. Şu anda 110 bin resim ve 45 kilometre alana sığacak resim var elimizde. Bu videolu davetimizin büyük bir karşılık bulacağına inanıyorum. Sayın cumhurbaşkanımızın çocuklara verdiği önemi çok iyi biliyorum. İnşallah gelecektir. Biz geleceğine inanıyoruz. Gelmese bile bir mesaj yollayacaktır. Ben emeği geçen herkese çok teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu.

YORUMLAR 4
  • garatepeli 8 yıl önce Şikayet Et
    allahına gurban gadirlim
    Cevapla
  • adanalı 8 yıl önce Şikayet Et
    milli eğtim müdürü kesin malatyalı anlamlı bir davet ve kabül görebilir
    Cevapla
  • ibrahim 8 yıl önce Şikayet Et
    her milliyetçi ERDOĞANI sever.
    Cevapla
  • temiz bey 8 yıl önce Şikayet Et
    osmaniye milliyetçidir ama Erdoğanı severler !
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Türkiye'den BM'nin Filistin kararı hakkında ilk açıklama
Brezilya'da felaket! Acı bilanço paylaşıldı! Türkiye'den açıklama geldi