Kılıçdaroğlu: Ben onlara pabuç bırakmam

CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu, bugün şehit cenazesinde yaşanan olaylara ilişkin açıklama yaptı.

GİRİŞ 08.06.2016 16:05 GÜNCELLEME 08.06.2016 17:38
Bu Habere 101 Yorum Yapılmış

CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu, bugün şehit cenazesinde yaşanan olaylara ilişkin açıklama yaptı. Cenazede kendisine atılan kurşunu canlı yayında gösteren Kılıçdaroğlu, "Ben onlara pabuç bırakmam" dedi.

CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu'nun konuşmasının satır başları şöyle:

- Bizim güvenliğimizi sağlamak için canını veren şehitlere borcumuzu yerine getireceğiz. Önce uyardılar, cenaze törenine katılmayın diyerek. Neden katılmayacağız efendim? Olaylar çıkar, size taş atabilirler. Eğer bir şehit varsa onun cenazesine katılmak benim namus borcumdur. Birisi taş atacak tehdit edecek. Ben ona pabuç bırakmam.

- Cemaate saygılarımı iletiyorum. Cemaat son derece saygılı şekilde namazı eda etmiştir. Ama aralarına katılan 5-6 kişi provokasyon yapmıştır. Bağırıyor. Cemaati kışkırtmaya çalışıyor. Camide siyaset yapılmaz arkadaşlar.

- Namaz sonrası hemen protokolün arkasında bağıran bir kişi eski cumhurbaşkanının, başbakanın, içişleri bakanının önünden geçerken bu kurşunu bana atmıştır. Koruma arkadaşlar parmak izi nedeniyle kağıda sarıp almışlardır. Birazdan bu kurşun tutanakla polise teslim edeceğiz.

Kılıçdaroğlu'na mermi atan kişi gözaltına alındı.

 

YORUMLAR 101
  • Deniz 7 yıl önce Şikayet Et
    Arkadaşlar Sanırım çiçek bekliyordu kendileri
    Cevapla
  • vatansever 7 yıl önce Şikayet Et
    adamı niye tutukluyorsunuz. bırakın fikir özgürlüğü var.kk milletin aklıyla dalga geçiyor.Bir gün önce cnn tv ye çıkıyor pkk.dhkp-c vs. taraf oluyor ertesi gün şehit cenazesine katılıyor. safını belirle kk.
    Cevapla
  • laz 7 yıl önce Şikayet Et
    pabucun mu kaldı da bırakacaksın
    Cevapla
  • arslan 7 yıl önce Şikayet Et
    o mermiyi senin gibi birine atmak,seni adam yerine koymuş olmaktır.keşke atmasaymış.çünkü sen bu millet için yok hükmündesin.
    Cevapla
  • sss 7 yıl önce Şikayet Et
    teröristlerle bir zamanlar el ele şarkılar söyleyende kılıçdaroğlu değilmi. ne çabuk unuttunuz terörist kelimesini bile kaldırıp marjinal gruplar denildiğini. bu kan inşallah sonları olur göz yumanlarıda yutar.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Ernest Muci, Beşiktaş'ı kupada finale taşıdı
Yıllar sonra müjdeli haber! Türkiye ekonomisinde peş peşe gelişmeler...