FETÖ’ye uygulanan sistem PKK’ya da uygulanacak

Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Yalçın Topçu, ‘Ülkemizi Böldürmeyeceğiz’ sloganıyla alanlara inen CHP’yi ‘akıl tutulması yaşıyorlar’ sözleriyle eleştirdi.

FETÖ’ye uygulanan sistem PKK’ya da uygulanacak
FETÖ’ye uygulanan sistem PKK’ya da uygulanacak
GİRİŞ 04.12.2016 08:54 GÜNCELLEME 04.12.2016 08:54
Bu Habere 3 Yorum Yapılmış

3 Aralık Dünya Engelliler Günü etkinliğinde yurdun dört bir yanından gelen down sendromlu vatandaşlarla bir araya gelen Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Yalçın Topçu, ‘Ülkemizi Böldürmeyeceğiz’ sloganıyla alanlara inen CHP’yi ‘akıl tutulması yaşıyorlar’ sözleriyle eleştirdi. Topçu, FETÖ’ye uygulanan operasyonların aynı şekilde PKK’ya da düzenleneceğini; terörün özellikle üniversite yapılanmasına büyük darbe vurulacağını da sözlerine ekledi.

Ankara’da, yurdun çeşitli illerinden gelen down sendromlular yararına faaliyet gösteren sivil toplum kuruluşu temsilcilerini ağırlayan Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Yalçın Topçu, devlet ve toplum olarak; bireysel farklılıkları olan vatandaşlara eşit şartları sağlamak zorunda olduklarını belirtti.

‘AYNI SİSTEM PKK’YA DA UYGULANACAK’

Burada gündeme ilişkin değerlendirmelerde bulunan Topçu, ilk olarak terörle mücadele konusunu yorumladı. Terörle mücadelede daha çok yol kat edeceklerini dile getiren Topçu, Fethullahçı Terör Örgütü ile mücadele yönteminin aynısını bölücü terör örgütü PKK’ya da uygulanacağının altını çizdi.

“Terörle mücadele daha çok adım atılacaktır. FETÖ ile sürdürülen aktif mücadele aynı kararlılıkla ve aynı sistemle BTÖ için de uygulanacaktır. Yapılanlar henüz yeterli gelmemektedir ama bu konuya devletin ve milletin yaklaşımı kökünün kazınmasını sağlayacaktır. Özgürlük kisvesi altında üniversitelerde, sivil toplum kuruluşlarında hala bunların ağzından konuşanlar var, yardım ve yataklık edenler var. Özgürlük bir devletin bekasına kastetmek değildir.

‘SLOGAN TALİHSİZ, CHP AKIL TUTULMASI YAŞIYOR’

CHP’nin mitinglerini de gündemine alan Topçu, “BTÖ’yü meclise taşıyan zihniyet düzenlediği mitinglere “Türkiye’yi  Böldürtmeyeceğiz” sloganıyla çıkması millet nezdinde karşılık bulmayacaktır ve bu slogan talihsiz bir seçimdir. Ülkenin cumhurbaşkanı sabah akşam “tek vatan, tek bayrak, tek millet, tek devlet” diyorken, başkanlık gelince ülke bölünecek söylemleri siyasi akıl tutulmasından başka bir şeyi işaret etmemektedir” dedi.

YORUMLAR 3
  • derviş 7 yıl önce Şikayet Et
    ne zaman uygulanacak? Öğretmenleri aldık hata yok diyordunuz sonra hepsini iade ediyorsunuz. Alternatifiniz olsa 5 dk düşünmem onlara oy veririm ama yok...
    Cevapla
  • Şeref 7 yıl önce Şikayet Et
    15 yılda uygulanmamıs simdi mi uygulanacak.
    Cevapla
  • Emre 7 yıl önce Şikayet Et
    Kardesim sen 15 yilda hangi guc kaynaklarina karsi nasil savasilmis farkinda misin? Ak partinin basina gelenleri teker teker burada sayacak degilim. Sukur edip desteklemek yerine hala yersiz elestirmenin anlami yok. Turkiye de iktidar ak parti idi ama muktedir olamiyordu. Sen hala anlayamadin mi??? Simdi simdi birseylere gucu yetmeye basliyor.
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Kassam Tugaylarının keskin nişancısı İsrail askerini böyle avladı
Yunan şarkıcı Marina Satti, İsrailli yarışmacı Eden Golan'ı mimikleriyle protesto etti