Erdoğan: Korkaklar 8. defa yenilecekler

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Kulüpler Birliği ve Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) ortaklığında bu yıl ikincisi düzenlenen Futbol Zirvesi'nde konuştu.

GİRİŞ 20.03.2017 11:56 GÜNCELLEME 20.03.2017 12:32
Bu Habere 4 Yorum Yapılmış

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Kulüpler Birliği ve Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) ortaklığında bu yıl ikincisi düzenlenen Futbol Zirvesi'nde Kılıçdaroğlu'na isim vermeden yüklendi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan: "Milletten korkan, gençlerden çekinen bir anlayışla Türkiye'nin geleceği inşa edilebilir mi? Aslında bunların siyasette jübile zamanı çoktan gelmiş ama hala direniyorlar. Onun için de çıktıkları tüm maçlarda yeniliyorlar. Daha önce 7 defa yenilmişlerdi. İnşallah 16 Nisan'da 8. defa yenilecekler. İnşallah bu defa mesajı alırlar." 

YORUMLAR 4
  • Yavuz Selim 7 yıl önce Şikayet Et
    Reis , o bahsettiklerinin boynundaki ipi amerika , burunlarındaki halkayı avrupa tutuyor. o siyasi partinin derdi seçim kazanmak değil , terör üretmek
    Cevapla
  • bhdrr 7 yıl önce Şikayet Et
    keşke sayın cumhurbaşkanımız fatih terime sorsaydı herhangi bir kupada başarı olabilecekmisiniz? diye...
    Cevapla
  • ali 7 yıl önce Şikayet Et
    galipolan allahtır.
    Cevapla
  • Ankaralı 7 yıl önce Şikayet Et
    KOCA REİS seslendiğin adamlar yüzlerine kösele yüz nakli yaptırmışlar. Sen doğruları söyle onlar yalan söylemeye devam ediyorlar, kulaklarını yenilgilere kapatmışlar. Allah yolunu açık etsin, güçlü TÜRKİYE için milletle ele ele...
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Bakan Tekin duyurdu: Öğretmen atamaları için sayı belli oldu!
Hatayspor'dan Halil Umut Meler ve TFF'ye isyan!