AK Parti'nin Kayseri aday adayları

AK Parti Kayseri İl Başkanı Mahmut Cabat, 22 Temmuz'da yapılacak Genel Seçim'de, partilerine milletvekilliği aday adaylığı için 48 başvuru yapıldığını söyledi. Adaylık başvurusu yapan 48 kişiden 12'si ise kadın. İşte isimler:

AK Parti'nin Kayseri aday adayları
AK Parti'nin Kayseri aday adayları
GİRİŞ 17.05.2007 17:54 GÜNCELLEME 17.05.2007 17:54
Bu Habere 4 Yorum Yapılmış

AKP Kayseri İl Başkanı Mahmut Cabat, aday adaylığı başvuru süresinin sona erdiğini, Kayseri'den başvuran 48 kişinin adının Genel Merkez'e bildirildiğini söyledi. 22 Temmuz Pazar günü yapılacak Genel Seçim için Kayseri'den başvuran aday adayları şöyle:

Abdullah Gül, Abdullah Aydoğan, Abdullah Öztürk, Adil Tekdemir, Ahmet Çetin, Ahmet Öksüzkaya, Ali Hasetçi, Aydanur Önem, Ayşe Akçeşme, Necmiye Postaağası Özderici, Emel Kapusuz, Erkan Kaya, Fatma Yurttaş, Funda Kızıklı, Gül Soydan, Gürbüz Erdoğan, Hikmet Katırcılar, İsmail Tamer, İsmail Arıca, Kemal Şahin, M. Bahattin Cebeci, Mehmet Faruk Polat, Mehmet Tutar, Murat Cahit Cıngı, Mustafa Duru, Mustafa Elitaş, Mustafa İnceköy, Münib Karakılıç, Nazende Özkaramete Coşkun, Necmettin Demirci, Niyazi Özcan, Ömer Mıhçıokur, Sadık Yakut, Sami Serdar, Sema Babayiğit, Seren Yıldız Öztürk, Seyfullah Kaplan, Şaban Çopuroğlu, Şahin Yetikcan, Şerife Aksoy, Şayip Büyükkılıç, Şükrü Karatepe, Taner Yıldız, Tuba Gök, Tülay Tacettinoğlu, Ufuk Kesimoğlu, Üzeyir Karagöz ve Yaşar Karayel.

Kayseri'nin 8 milletvekili çıkartacağı seçimler öncesinde, mevcut AKP milletvekillerinden Muharrem Eskiyapan ve Adem Baştürk aday olmadı.

YORUMLAR 4
  • MAHMUT KIRBIYIK 13 yıl önce Şikayet Et
    KAYSERİ 24. DÖNEM MİLLETVEKİLİ ADAY ADAYI ABDULKADİR ATLIOĞLU ;. Kelimelerin kifayetsiz kaldığı değer , mütevazi insan ,iyi bir eş ,bağlı kurumlara yöneticiliği döneminde altın çağını yaşatan ve camiasında takdire şayan bir bürokrat ,mükemmel bir aile babası ve insanın zor anında her daim arkasında varlığını hissettiği bir kocaman bir yürek ;Kayseri 24. Dönem Milletvekili Aday adayı ;Sn. Abdulkadir ATLIOĞLU ; Tüm hemşehrilerimizin zor anlarında uzanan bu engin yüreği gönülden destekliyoruz . Dualarımız her daim seninle ;
    Cevapla
  • fatih 13 yıl önce Şikayet Et
    bu ne. tanıdık isimler
    Cevapla
  • Mustafa BAYAZIT 16 yıl önce Şikayet Et
    abdullah gül. Eskişehirden Kayserili Mustafa Bayazıt Abdullah Güle Cumhurbaşkanı olmasını dileriz
    Cevapla
  • Abdulkadir KOCATÜRK 16 yıl önce Şikayet Et
    SADIK YAKUT Avşarlara ne yaptı ki aday oluyor.. Sadık YAKUT; AK PARTİ milletvekili olarak çalıştığı dönem içerisinde köyüne kendi fabrikasını yaptırmaktan başka Dadaloğlu\'nun torunlarına ne yaptı? Hangi bir avşarın derdine derman oldu veya birinin elinden tutup bir işini halletti. Şimdi hangi yüzle gelip avşarlardan oy isteyecek. AK PARTİ eğer bir yanlışlık yapıp ta Sadık YAKUT\'u listeye alması halinde Tomarza, Sarız, Pınarbaşı\'lı avşarlardan alacağı oy en fazla 30-40. O da kendi hısım akrabası. Diğer avşarlardan ne Sadık YAKUT\'a ne de AK PARTİ\'ye oy yok
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Azerbaycan'dan son dakika Fransa duyurusu: Olacaklardan bizi sorumlu tutmasın!
CHP'li belediyede bir 'akraba ataması' daha: Eşini daire başkanı, kardeşini müdür yaptı!