Erdoğan'dan İYİ Parti yorumu: Her şey olabilir!

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, CHP'nin İYİ Parti'ye vekil transferi için "Bundan sonra senaryo nasıl çalışacak bilemiyorum, her şey olabilir söyleyeyim. Garip bir senaryo ortada, bakalım nasıl oynanacak göreceğiz " ifadelerini kullandı.

GİRİŞ 24.04.2018 12:28 GÜNCELLEME 24.04.2018 12:53
Bu Habere 82 Yorum Yapılmış

AK Parti Grup Toplantısı'nda gündeme dair değerlendirmelerde bulunana Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın gündeminde İYİ Parti-CHP ittifakı vardı. Erdoğan oynanan senaryoya dikkat çekerek,  "Bunlar da bu ahlak yok. Önce Bay Kemal, 15 tane adamını gönderdin sözde İYİ Parti'ye. Bu 15 adamın sözde İYİ Parti'yi kabul etti mi? Dün baktım senin bu 15 adamın CHP  koltuklarında oturuyor. Demek ki gönderdiğin yeri beğenmediler, anlaşamadılar, ikna edemedin. Bundan sonra senaryo nasıl çalışacak bilemiyorum, her şey olabilir söyleyeyim. İYİ Parti'den 3 kişi var orada, diğerleri nerede CHP sıralarında. Garip bir senaryo ortada. YSK'nın 264 numaralı kararını incelediğimizde taşıma milletvekilleriyle grup kurduran partinin zaten seçime katılma imkanını biliyoruz. Bu tuhaf operasyonun gayesini önümüzdeki günlerde göreceğiz." ifadelerini kullandı.



Erdoğan'ın konuşmalarından satır başları şöyle;

YENİ SENARYO DEVREDE, HER ŞEY OLABİLİR

"Bunlar da bu ahlak yok. Önce Bay Kemal, 15 tane adamını gönderdin sözde İYİ Parti'ye. Bu 15 adamın sözde İYİ Parti'yi kabul etti mi? Dün baktım senin bu 15 adamın CHP  koltuklarında oturuyor. Demek ki gönderdiğin yeri beğenmediler, anlaşamadılar, ikna edemedin. Bundan sonra senaryo nasıl çalışacak bilemiyorum, her şey olabilir söyleyeyim. İYİ Parti'den 3 kişi var orada, diğerleri nerede CHP sıralarında. Garip bir senaryo ortada, bakalım nasıl oynanacak göreceğiz. Bizim böyle bir sıkıntımız yok.

GARİP BİR SENARYOYLA KARŞILAŞTIK

Erken seçimin 24 Haziran'a alınmasının ardından Meclis'te gerekli kararı aldık. YSK'da gerekli takvimi oluşturuyor. Seçimlere 10 siyasi parti katılıyor. Garip bir senaryoyla da karşılaştık.  Ana muhalefet partisinden istifa eden 15 milletvekili bir başka partiye geçerek bu partinin Meclis'te grup kurmasını sağladılar. YSK'nın 264 numaralı kararını incelediğimizde taşıma milletvekilleriyle grup kurduran partinin zaten seçime katılma imkanını biliyoruz. Bu tuhaf operasyonun gayesini önümüzdeki günlerde göreceğiz.

ANLATTIKLARININ HEPSİ YALAN

Çıkmış Siirt'ten benim aday olduğum dönemi anlatıyor. Bilmiyorsun önce bir ehline sor. Bu anlattıklarının hepsi yalan sizin karakterinizde yalan var. Kalkıp da Siirt'te 3 tane milletvekilini istifa ettirmek suretiyle aday olduğumu anlatıyorsun. Böyle bir şey yok. Bu işin şekli bununla yakından uzaktan alakalı değil.

MİLLET BUNLARA DA AYNI CEZAYI VERECEK

AK Parti ile MHP ittifakı meşru zeminde yapılmıştır. Karşımızdakiler ise karanlıkta birbirlerine göz kırparak hareket ediyorlar. Karşımızda tek gayesi Recep Tayyip Erdoğan düşmanlığı olan bir ittifak kuruluyor. Milletimiz her defasında kendisine hizmet edenlere itibar etmiştir. Bizim bu konuyu garipsemek dışında bir söz söylememize gerek yoktur. En büyük hakem milletimiz bunu değerlendiriyor. Güneş Motel olayını nasıl cezalandırdıysa bu millet, bunlara da aynı cezayı verecektir. "

 

 

YORUMLAR 82
  • Mete 5 yıl önce Şikayet Et
    Yalnız değilsin reis; önce Allah sonra da biz samimi müslümanlar yanındayız.
    Cevapla
  • veli 5 yıl önce Şikayet Et
    fetö abd ab senaryosu ehli-salip saldırısı var
    Cevapla
  • aaa 5 yıl önce Şikayet Et
    Kılıçtaroğlu niye kendi memleketi Tunceli'den değilde neden İzmir 1. bölge 1. sıradan (odun koysan Chp nin seçildiği kesin yerden) aday olmuş onu açıklasın ilk önce.
    Cevapla
  • hira 5 yıl önce Şikayet Et
    reis rahat ol biz yeteriz capsizlara
    Cevapla
  • Yorgun adam 5 yıl önce Şikayet Et
    Bunlar turuva ati taktigi gulu ileri surup kk ya cumhurbaskanligini teslim etmek
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Murat Kurum, 'eş başkan' görünümlü danışmanı yerden yere vurdu: İşine baksın!
BM, 'insan yapımı bir felaket' diye duyurdu: Şimdiye kadar dünyadaki en yüksek sayı