'24 Haziran yeni dönemin başlangıcı'

Kadıköy’de vatandaşlarla buluşan İl Başkanı Bayram Şenocak, “AK Parti demek Erdoğan demektir. Bugüne kadar olduğu gibi 24 Haziran’dan da zaferle çıkacağız”dedi.Kadıköy’de vatandaşlarla buluşan İl Başkanı Şenocak, “AK Parti demek Erdoğan demektir. Bugüne kadar olduğu gibi 24 Haziran’dan da zaferle çıkacağız”dedi.

'24 Haziran yeni dönemin başlangıcı'
'24 Haziran yeni dönemin başlangıcı'
GİRİŞ 28.05.2018 14:42 GÜNCELLEME 28.05.2018 14:42

24 Haziran seçim çalışmaları kapsamında İstanbul’u karış karış dolaşan ve vatandaşlarla her ortamda bir araya gelen AK Parti İstanbul İl Başkanı Şenocak, dün akşam sokak iftarında Kadıköylü vatandaşlarla bir araya geldi ve AK noktayı ziyaret etti. Kadıköy Sahrayıcedit Mahallesinde bulunan 23 Nisan Parkında yüzlerce vatandaşın beraber oturduğu iftar sofrasına konuk olan Şenocak, vatandaşların masasını tek tek gezerek selamlaştı ve sorunlarını dinleyerek hayırlı iftarlar diledi. İl Başkanının çocuklara olan ilgisi ise oldukça büyüktü.

PARTİ İLE LİDER BİR BÜTÜNDÜR

İftara dakikalar kala parkta iftar sofrasında bekleyen vatandaşlara hitap eden İl Başkanı Şenocak, Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın ve AK Parti’nin bütünlüğüne değindi. AK Parti ve Erdoğan’ın birbirinden ayrı düşünülemeyeceğine dikkat çeken Şenocak, ''24 Haziran’da sadece Cumhurbaşkanını seçmeyeceğiz. Aynı zamanda Meclis’e milletvekillerimizi seçeceğiz. Her zaman ifade ediyoruz AK Parti eşittir Recep Tayyip Erdoğan. Erdoğan eşittir AK Parti. Başka bir sloganımız olamaz.''

SEÇİM SÜRECİNİ HUMMALI BİR ŞEKİLDE YÖNETİYORUZ

İl Başkanı Şenocak, Ramazan ayının birlik, beraberlik ve bereket ayı olduğunu ifade ederek, paylaşma ve komşularla olan iletişimin Ramazan ayında hiç kesilmemesi gerektiğini anlattı.

Şenocak: “Hummalı bir şekilde yönettiğimiz bir seçim sürecimiz var. 24 Haziran’a giderken teşkilat olarak bugüne kadar yapmış olduğumuz hizmetleri daha da yukarıya çıkarabilmek için gece gündüz çalışıyoruz. 24 Haziran inşallah Türkiye’de yeni bir dönem başlangıcı olacak. 24 Haziran akşamında yeni sistemin ilk Cumhurbaşkanı, sizlerin de desteğiyle Sayın Genel Başkanımız Recep Tayyip Erdoğan olacak. Bu ülkenin kaderini değiştiren, ülkenin dünü ile bugünü arasında uçurum farkları yapan ve yaptıran Sayın Cumhurbaşkanımız, inşallah bundan sonraki dönemde de bugüne kadar yapmış olduğu işlerin ustalık dönemi ile devamını sağlayacak. Ülkemizin refahı için, daha iyi yaşam standartlarında yaşamamız için, güçlü bir Türkiye için hep beraber 24 Haziran’da yeni bir siteme geçeceğiz” şeklinde konuştu.

SANDIKTA CEVAP VERECEĞİZ

Başkan Şenocak, 19 Mayıs günü AK Parti Sahrayıcedit Mahallesinde bulunan irtibat bürosunun önünde aslı Türk Bayrağı ve AK Parti bayrağını koparan kadına da sert tepki gösterdi. Saldırıya uğrayan AK Parti bürosunu ziyaret eden Başkan Şenocak, teşkilatına asla yılmayacağız, bu yapılanlar bizi yıldırmaz. Tam tersi bizi daha kamçılar. Kadıköy, bu yapılanlara demokratik bir şekilde dersini sandıkta verecektir” dedi.

Vatandaşların yoğun ilgi gösterdiği programlar fotoğraf çekiminin ardından son buldu.

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan öğretmene şiddet açıklaması
Kassam Tugaylarının keskin nişancısı İsrail askerini böyle avladı