Muharrem İnce-Yılmaz Özdil kavgası büyüyor

Seçimlerden önce Muharrem İnce'yi eleştirerek Akşener'den yana tavır takınan Özdil'e, seçim sonrası İnce'den sert yanıtlar geldi.

Muharrem İnce-Yılmaz Özdil kavgası büyüyor
Muharrem İnce-Yılmaz Özdil kavgası büyüyor
GİRİŞ 01.07.2018 09:45 GÜNCELLEME 01.07.2018 13:34
Bu Habere 45 Yorum Yapılmış

24 Haziran seçimleri öncesi CHP'den ümidi kesen Sözcü gazetesi yazarı Yılmaz Özdil, Meral Akşener'den yana tavır takınmıştı.

ÖZDİL: İNCE'Yİ TEK RAKİP OLARAK GÖSTERDİLER

 

 

Özdil, Muharrem İnce'nin iktidar tarafından tek rakipmiş gibi konumlandırılıp, Akşener ve Mollaoğlu'nun oyunun dışında bırakıldığını yazmıştı.Ayrıca "Muharrem İnce, Antalya ve Denizli mitinglerinde beni yuhalattı" demişti.Muharrem İnce, Özdil'e seçimlerin ardından yanıt verdi. İnce'nin söyledikleri şöyle:

"BENİ ÜZEN BİR SÜRÜ ŞEY YAZDI"

“Beni üzen şeyler yazdı, yazısını beğenmedim!” dedim. Gerçekten de yalan yanlış bir sürü şey yazdı. Ben eşimle alışveriş yaparken güya Anadolu Ajansı çekmiş. Anadolu Ajansı kime aitmiş? Erdoğan’a! Yani bunların hepsi ayarlanmış. Bir kere doğru değil, dersini iyi çalışsın. Anadolu Ajansı yoktu orada.

"ÖZDİL'İN BENİMLE NE ÖZEL DERDİ VAR BİLMİYORUM"

Benim her gittiğim yerde kamera var. Ofisimin önünde var, evimin önünde var. Köydeki evimin gece 1’de önünde insan var. Sabah 5’te var. Dışarıda bekliyorlar. Ama söylüyorum, o gün orada Anadolu Ajansı yoktu. Bilgisi doğru değil. Orada benim gördüğüm Fox ve Demirören Haber Ajansı vardı. Yılmaz Özdil’in benimle ne özel derdi var bilmiyorum. Sözcü Gazetesi’yle bir derdi var da benim üzerimden bir hesaplaşma mı yapıyor onu da bilmiyorum. Ama o anlar buradan ne demek istediğimi.

"BÖYLE BİR PAZARLIĞI YAPTI DİYEN ŞEREFSİZ OĞLU ŞEREFSİZDİR"

Yazdıkları doğru değil ve çirkin. Erdoğan’la böyle bir pazarlığı yapan şerefsizdir, böyle bir pazarlığı yapmadan bunu yaptı diye yazan da şerefsiz oğlu şerefsizdir! Herkes haddini bilecek, ahlaklı olsun herkes, benim canımı sıkmasınlar. Herkesi ahlaklı olmaya davet ediyorum."

YORUMLAR 45
  • yunaklı 5 yıl önce Şikayet Et
    Yıllarca elindeki kalem ile köşesinde Özal a, Erbakana a ve RTE saygısızca yazılar yazıp hakaret eden bu yaratıklar hesap vermediği sürece medya da düzelmez. Özdil, Çölaşan, Dündar, Saygın Öztürk, Can Dündar, Enis Berberoğlu (hesap veriyor) vb... hesap vermelidir.
    Cevapla
  • şalgam 5 yıl önce Şikayet Et
    Erdoğan her gün neler duyuyor acaba bu kadarda tahamülsüz olmayın lider olmak kolay deil
    Cevapla
  • ahmet 5 yıl önce Şikayet Et
    İşleri güçleri şeytanlık. Tüm seçmenlerine her evden bir oy hdp'ye dediler. Şimdide incenin oyu chp'den fazla kılıçdaroğlu gitsin deniliyor. Bunların hepsi katekülleci. Kendilerine bile çalım atıyorlar. Memleket bunlardan fayda değil zarar görür. Sahtekarlık bunların ruhuna işlemiş. Allah bunlardan memleketimizi korusun.
    Cevapla
  • emre 5 yıl önce Şikayet Et
    Yılmaz özdil denilen adamın artık yaptığı bini geçti, cumhurbaşkanımızla asrın sözde lideri diye dalga geçen, güya atatürkçü bu şahsın artık ceza alması gerek
    Cevapla
  • Recep Yaşar 5 yıl önce Şikayet Et
    adam gibi adamdır yılmaz özdil, problem muharrem ince de , adama miting de ağzına geleni saydı , isim vermeden ...
    Cevapla
  • alparslan 5 yıl önce Şikayet Et
    İnce ahlaktan bahsediyor ,otur canım sıfır.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Cumhurbaşkanı Erdoğan'la Hollanda Başbakanı ortak basın toplantısı düzenledi
Kamikaze İHA DELİ ihracat hedefine ilerliyor