Resmen açıldı! Bakan vatandaşlara çağrı yaptı

ABD’de temaslarda bulunan Ticaret Bakanı Ruhsar Pekcan, New Jersey’de devlet destekleriyle yapılan Maarif Okulunun açılışına katıldı.

Resmen açıldı! Bakan vatandaşlara çağrı yaptı
Resmen açıldı! Bakan vatandaşlara çağrı yaptı
GİRİŞ 27.09.2018 00:22 GÜNCELLEME 27.09.2018 00:24
Bu Habere 5 Yorum Yapılmış

Maarif Vakfı tarafından düzenlenen törene Ticaret Bakanı Ruhsar Pekcan, AK Parti Kadın Kolları Amerika Başkanı Mine Anlar ve davetliler katıldı. Açılış programı okul öğrencilerinin gösterileriyle başladı. Gösterilerin ardından Maarif Vakfı ABD Yönetim Kurulu Başkanı Yavuz Orta açılış konuşmasını yaptı. Yavuz Orta konuşmasında, ABD’de Türkiye’nin destekleriyle yapılan ilk Türk okulu olduğunu söyleyerek eğitim olarak hem Türk çocuklarına hem de ABD’de yaşayan diğer öğrencilere eğitim verileceğini söyledi.

BAKAN PEKCAN: ÇOCUKLARINIZI BURAYA KAYDETTİRİN

Ticaret Bakanı Ruhsar Pekcan ise konuşmasında, okulunun çok önemli olduğunu belirterek “Vatandaşlarımıza çocuklarını FETÖ terör örgütü okullarına değil bu okula kayıt ettirmelerini rica ediyoruz” dedi.


 
Konuşmaların ardından okulun resmi açılışına geçildi. Temsili kurdele kesimi davetliler ve öğrencilerle birlikte yapıldı. Törenin sonunda Ticaret Bakanı Ruhsar Pekcan, öğrenci ve öğretmenlerle hatıra fotoğrafı çektirdi.

 

 

YORUMLAR 5
  • olur ama? 5 yıl önce Şikayet Et
    Zeytinburnunda oturuyorum servis varmı
    Cevapla
  • vatansever 5 yıl önce Şikayet Et
    Ey bakan!Desene vatandaşa Abdye gitmeyin diye.
    Cevapla
  • serhat 5 yıl önce Şikayet Et
    adam abd vatandaşlığı almış ve abd de oturuyor, okul için Türkiye ye mi gelsin:)
    Cevapla
  • SRDR 5 yıl önce Şikayet Et
    Bol bol okul açın ama karakter eğitimi veremediğiniz hiç bir öğrenci sizin değildir. Aman ha birinci önceliğiniz bu olsun. bir insan vatan sevgisi, millet sevgisi, din sevgisi, aile sevgisi gibi hasletlere sahip değilse boşuna kürek sallamanın alemi yoktur. o insanda para sevgisi olur ve parayı kim verirse ona hizmet edecektir. sizin de emeğiniz boşa gitmiş olur.
    Cevapla
  • arda 5 yıl önce Şikayet Et
    çok güzel tespit katılıyorum helal olsun
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Türk SİHA’ların ‘yerli’ gözü: Milyar dolarlık mesele
İsrail'in ABD oyunu deşifre oldu! Dünyayı böyle kandıracaklar