Türkiye noktayı koydu: Onları gömeceğiz

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Oktay, "Münbiç'e geliyoruz ve oradan Fırat'ın doğusuna geçiyoruz. Hep birlikte yapacağız. El Bab'daki başarıyı Fırat'ın doğusuna da taşıyacağız." dedi.

Türkiye noktayı koydu: Onları gömeceğiz
Türkiye noktayı koydu: Onları gömeceğiz
GİRİŞ 16.11.2018 14:19 GÜNCELLEME 16.11.2018 14:19
Bu Habere 5 Yorum Yapılmış

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay, Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti'nin 35. kuruluş yıl dönümü kapsamında bulunduğu Lefkoşa'da, Kıbrıs Türk Barış Kuvvetleri Komutanlığı'nı (KTBK) ziyaret etti. Oktay ziyareti esnasında önemli açıklamalarda bulundu.

"Terör örgütlerini geldikleri yerlere göndereceğiz"

Oktay, sözlerini şöyle sürdürdü:

"Hem Mehmetçik'imiz hem Suriyeliler hem de Özgür Suriye Ordusu için şartlar ağırdı. Türkiye'ye karşı oyun oynanmak istiyordu. Biz oraya girmekle ve El Bab'ı ele geçirmekle bu oyunu bozduk hep birlikte. Sayın Cumhurbaşkanımızın çok net, kararlı bir duruşu vardı. Uluslararası camianın beklemediği bir andı ama özellikle Suriyelilerin bizi orada istediği dönemde oraya girdik. Şehitlerimiz, gazilerimiz oldu ama sabredince böyle bir sonuca ulaştık. Siz orayı sağlam tutun. Zeytin Dalı'ndan sonra şimdi de İdlib'deyiz. Orada da silahlı kuvvetlerimiz ve ilgili tüm birimlerimizin gayretiyle orada da aynı güvenliği sağlıyor olacağız. Münbiç'e geliyoruz ve oradan Fırat'ın doğusuna geçiyoruz. Hep birlikte yapacağız. El Bab'daki başarıyı Fırat'n doğusuna da taşıyacağız. Terör örgütlerini geldikleri yerlere göndereceğiz veya kazdıkları mezarlarına gömeceğiz. Türkiye'ye karşı kimse hiçbir oyunun parçası olamaz. Siz El Bab'da bunu gösterdiniz. Türkiye'nin şakası olmadığını herkes görmüştür. Bundan sonra da görecektir."

YORUMLAR 5
  • Hakikat 5 yıl önce Şikayet Et
    Halk olarak destekliyoruz elimizden gelen bir şey varsa talimatınız yeter ilk görev dualarımız Allah devletimize ordumuza polisimize yar ve yardımcı olsun amin.
    Cevapla
  • baha 5 yıl önce Şikayet Et
    Allah dogru yoldan ayirmasin size basarilar diliyorum.allah yar ve yardimciniz olsun
    Cevapla
  • TEK SEÇENEK VAR 5 yıl önce Şikayet Et
    Geldikleri yere geri gönderirsek birgün yine gelirler en güzeli kazdıkları kuyulara gömmek. Gönnediğimiz için şimdi bu işlerle uğraşıyoruz. Savaşta merhamet ya asker yada savaşı kaybettirir. Biz haddinden fazla merhamet gösterdik. Merhamet sadece hak edene gösterilir.
    Cevapla
  • fatih 5 yıl önce Şikayet Et
    Ah keşke inanabilsek. Amerikan askeri ile birlikte münbiçte koordineli bir şekilde devriye atıp şehrin içine giremezken, binlerce Abd askeri ve 12 nin üzerinde askeri üssü olduğu fıratın doğusuna askeri müdehale hiç inandırıcı gelmiyor
    Cevapla
  • yenice 5 yıl önce Şikayet Et
    sn. Başkan, ilk önce Afrin de işgalcisiniz diyenlerden başlasak.
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Brezilya'da felaket! Acı bilanço paylaşıldı! Türkiye'den açıklama geldi
Kamuda tasarruf paketinin detayları belli oldu