Erdoğan ve Putin'den kritik görüşme

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin’le bugün bir telefon görüşmesi gerçekleştirdi. Görüşmede Libya’da yaşanan krizin yanı sıra ikili ilişkiler ve bölgesel konular gündeme geldi.

Erdoğan ve Putin'den kritik görüşme
Erdoğan ve Putin'den kritik görüşme
GİRİŞ 06.07.2019 14:21 GÜNCELLEME 06.07.2019 14:35
Bu Habere 12 Yorum Yapılmış

Görüşmeye ilişkin Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığı'ndan yapılan açıklamada, "Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan, Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin’le bugün bir telefon görüşmesi gerçekleştirmiştir. Görüşmede Libya’da yaşanan krizin yanı sıra ikili ilişkiler ve bölgesel konular masaya yatırılmıştır. Sayın Cumhurbaşkanımız ayrıca Barents Denizi'nde yaşanan denizaltı kazasını büyük üzüntüyle takip ettiğini belirterek, bu elim olayda hayatlarını kaybeden Rus mürettebatın ailelerine sabır, dost Rus halkına başsağlığı dileğinde bulunmuştur" denildi. 

 

 

YORUMLAR 12
  • tüccar 4 yıl önce Şikayet Et
    Ülkelerle ilişkileri düzeltin ticaretimize bakalım. 2003de ak parti ihracatın önünü açmıştı iyi ilişki yönetimi ile. Babacan bu konuda başarılı idi davutoğlu geldi rusya ile kriz çıkardı türk şirketleri bile ülkeyi terkedip gidip rusyada fabrika açmak zorunda kaldı. Fanatikliğe gerek yok önce ekmeğimizi kazanalım.
    Cevapla
  • abdullah1 4 yıl önce Şikayet Et
    Rusya ile krizi abd maşası pilotlar uçak düşürüp çıkardı davut olaylara vakıf olamadan konumu gereği yapılanı sahiplendi.
    Cevapla
  • vatan 4 yıl önce Şikayet Et
    savaş çağırmak istiyorsan Putin
    Cevapla
  • açıl 4 yıl önce Şikayet Et
    Esed gitmiyor sis gitmiyor hafter de muhtemelen gitmeyecek. Esedle başka ülkeler üzerinden diyalog kurmak yerine direk diyalog kurun pkk ypgye ortak cephe alın. Eedle küslk abd ve ypgnin işine yarıyor. Esed sisi hafterle diplomatik ilişki kurmakta ülke adına fayda var. Türkiye taraf tutmaz arabuluculuk yaparsa bu ülkerlerdeki sorunlar çözülür.
    Cevapla
  • Kazım Bey 4 yıl önce Şikayet Et
    Trump denen zerzavatın korkusu bu iki liderin yakın olması.S400 lere de bu yüzden kafayı takmışlar.Korkunun ecele faydası yok.Dostumuzu iyi seçelim.Kurtuluş savaşında silah yardım etmiş olsalarda her zaman arkamızıda kollamamız lazım
    Cevapla
  • turkey 4 yıl önce Şikayet Et
    Rusya'nın en büyük düşmanı kendisidir
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
CHP'li belediyede bir 'akraba ataması' daha: Eşini daire başkanı, kardeşini müdür yaptı!
BM'nin tarihi Filistin kararı İsrail'i çıldırttı! Kürsüde antlaşmayı parçaladı