Maas'a yanıt: Türkiye'ye ders vermeye kalkan...

Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Almanya Dışişleri Bakanı Heiko Maas'a sosyal medya hesabından verdiği yanıtta, "Türkiye'ye ders vermeye kalkan, gerekli cevabı alacağını bilmelidir." ifadesini kullandı.

Maas'a yanıt: Türkiye'ye ders vermeye kalkan...
Maas'a yanıt: Türkiye'ye ders vermeye kalkan...
GİRİŞ 24.10.2019 21:38 GÜNCELLEME 24.10.2019 21:42
Bu Habere 45 Yorum Yapılmış

Bakan Çavuşoğlu, Alman mevkidaşı Maas'ın cumartesi günü Türkiye'ye yapacağı ziyaret öncesinde Twitter'dan yaptığı paylaşıma yanıt verdi.

 

 

Çavuşoğlu, paylaşımında, "Sevgili Heiko Maas, Türkiye'yi ziyaret edeceğine seviniyorum. Kapımız sana her zaman açık. Ama parmağını sallayarak değil. Türkiye'ye ders vermeye kalkan, gerekli cevabı alacağını bilmelidir." ifadelerine yer verdi.

Maas, Twitter'dan yaptığı paylaşımda, cumartesi günü Türkiye'yi ziyaret edeceği bilgisini paylaşarak, çeşitli eleştirilerde bulunmuştu.

MAAS NE DEMİŞTİ?

Maas, "Cumartesi günü Ankara'ya gidecek ve şunu net bir biçimde ifade edeceğim: Türkiye şimdi Suriye'de ateşkese ve mülteciler konusunda uluslararası hukuka uymalı ve siyasi süreci baltalamak yerine desteklemeli" ifadelerini kullanmıştı.

YORUMLAR 45
  • hsem 4 yıl önce Şikayet Et
    YaTürk gibi düşünmeyi Türk gibi davranmayı bırakın 2 dakikada açın şu kapılarda mülteciler bir gitsin Almanya'ya Fransa'ya hollanda'ya Bir dolaşırlar bakalım ondan sonra görsün herkes anyayı konyayı.
    Cevapla
  • Ruhi 4 yıl önce Şikayet Et
    Avrupayı meşgul etmemiz gerekir değil karada sadece denizden geçit versek Avrupa perişan olur.
    Cevapla
  • RAS 4 yıl önce Şikayet Et
    BAKIN İŞİNİZE HANSALAR biz kendi işimizi biliriz suriyelileri isterseniz almanyaya kadar getiririz merak etmeyin siz gelmek isteyen çok suriyeli kardeşlerimiz var
    Cevapla
  • rizeli 4 yıl önce Şikayet Et
    devletimizin başarılı isimleri: Reis,iç işleri ,dış işleri,savunma,maliye bakanlarımız. ALLAH yar ve yardımcıları olsun.
    Cevapla
  • Mete TÜRK 4 yıl önce Şikayet Et
    Devletimizin üç başarılı ismi : Reis, İçişleri Bakanımız ve Dış işleri bakanımız. Allah yar ve yardımcınız olsun.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
CHP'li belediyede bir 'akraba ataması' daha: Eşini daire başkanı, kardeşini müdür yaptı!
BM'nin tarihi Filistin kararı İsrail'i çıldırttı! Kürsüde antlaşmayı parçaladı